NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Hettich geeft keukenfabrikanten krachtige impulsen
Beslaginnovatie FurnSpin van Hettich: de kast draai je met slechts één handbeweging vanuit gesloten naar geopende positie.

Hettich geeft keukenfabrikanten krachtige impulsen

Onderscheidende kenmerken zijn in de keukenbranche succesfactoren. Hettich denkt steeds verder dan het perspectief van de producent en is door zijn innovaties zowel trendsetter als ideeënbron voor keukenfabrikanten. Zo presenteert de fabrikant van meubelbeslag de nieuwste mogelijkheden voor differentiatie in de verschillende prijsklassen.

Beslaginnovatie van het jaar is FurnSpin: met dit spectaculaire draai- en zwenkbeslag kan zelfs bij kamerhoge meubels het grootste deel van de meubelkast met speels gemak om de eigen as worden gedraaid. FurnSpin maakt het mogelijk om in het premiumsegment geheel nieuwe keukenconcepten met ongekende eigenschappen te realiseren. Dat biedt een volledig nieuw uitgangspunt qua benutting van de bergruimte en een design­kwaliteit die zich duidelijk onderscheidt van de standaard.

Tijdens interzum 2023 ontving FurnSpin nog de hoogste onderscheiding met de Best of the Best-award. Het innovatieve beslag zet de spannende overgang tussen ‘gesloten’ en ‘open’ effectief in scène. Met een elegante draaiing verandert het gesloten meubelfront in een open kast en hult de ruimte meteen in een andere sfeer. FurnSpin synchroniseert het zwenken en draaien met 180 graden, maar blijft vrijwel altijd subtiel aanwezig. Door uitgekiende kinematica beweegt de kast in een gedefinieerd loopspoor, zodat de randen van het meubel niet kunnen botsen. Verbazingwekkend: met FurnSpin lijkt de centrifugale kracht niet te bestaan. Het draaimoment is zodanig uitgebalanceerd dat zelfs zeer lichte voorwerpen niet omvallen of wegglijden.

AvanTech YOU Illumination verlicht schuifladen met een ledlichtlijst stijlvol en elegant van binnenuit of plaatst accenten richting buitenkant.

AvanTech YOU & AvoriTech – differentiatie par excellence

De schuifladesystemen van Hettich komen tegemoet aan de vraag naar economische diversiteit en beantwoorden tegelijk de individuele klantnoden. Het aanpasbare schuifladesysteem AvanTech YOU voldoet zo aan de wens van consumenten naar hoogwaardige personaliseringsmogelijkheden bij meubels. Niet alleen qua meteriaal en kleur, maar ook met licht: designoptie AvanTech YOU Illumination biedt sfeerverlichting voor de schuifladen in de vorm van een ledlichtlijst, die eenvoudig op de ladewand kan worden geklikt. Ook houten schuifladen kunnen hiermee worden uitgerust. Met AvoriTech beschikken klanten nu over een exclusief design schuifladesysteem met een ladezijwand van slechts 8 millimeter. Onberispelijke schoonheid door de geïntegreerde en onzichtbare verbindings- en verstellingstechniek. Ideaal voor puristische designkeukens. 

Beursprimeur: met het snelmontagescharnier Novisys met sterke prijs-kwaliteitverhouding brengt Hettich geïntegreerde demping als comfortfunctie naar de brede massa van meubelprogramma’s. Foto: Hettich

Novisys – dempingscomfort voor allemaal

Hettich houdt niet alleen rekening met het premiumsegment, maar is ook innovatief ingesteld op de massamarkt. Zo is Novisys een speciaal voor de keuken- en meubelindustrie ontwikkeld snelmontage-potscharnier met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt geïntegreerd dempingscomfort voor meubeldeuren in de middelste prijssegmenten. Dit betekent dat niets een economische upgrade van ongedempte naar geïntegreerde gedempte scharnieren en een verhoging van het comfort in de weg staat.

Tot slot denkt Hettich ook aan zijn dienstverlening. De producent presenteert op zijn website de pagina roominspirations met ideeën voor de keuken. Daarnaast biedt het voor veel meubelconcepten de CAD-gegevens en verwerkingsinformatie ook meteen gratis aan. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details