NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Het nuttige mag ook aangenaam zijn”
De events van Samsung, ATAG Belgium en BSH waren dankzij de grote opkomst een schot in de roos.

“Het nuttige mag ook aangenaam zijn”

Blijven innoveren, blijven samenwerken. De keukenprofessional en de fabrikanten geven op die manier een duidelijk signaal dat ze, ondanks de uitdagende tijden waarin de hele wereld zich bevindt, niet bij de pakken blijven zitten. Royal Crown werpt zich op als een betrouwbare partner om deze samenwerkingen te faciliteren. 

De tandem leverancier Royal Crown is tot mooie dingen in staat. Tot die conclusie komt Frank Rombouts van Royal Crown na de vele events die de groepering dit jaar mocht organiseren in samenwerking met diverse leveranciers. “We brengen de sterke punten van beide co-organisatoren samen om een topevent te realiseren”, verklaart Rombouts het succes. “Een toplocatie, de juiste insteek, een goede catering en het juiste doelpubliek. Dat zijn de ingrediënten van een geslaagd event. En met Royal Crown beschikken we over een pak ervaring om zo’n event (mee) te organiseren. Dit jaar deden we dit al samen met BergHOFF, ATAG, Samsung, Demeyere, BSH en fietsten we onze eigen Royal Crown Haspengouw Classic. En met een exclusief launch event van de nieuwe combi-stoomovens en KMDA-kookplaten van Miele sluiten we het rijtje dit jaar af.”

Grote opkomst

“De events van ATAG Belgium, Samsung en BSH hebben één zaak gemeen en dat is de enorme opkomst”, aldus Rombouts. “We mogen gerust spreken van echte succesverhalen die bewijzen dat we op deze manier een flink aantal geïnteresseerde keukenprofessionals warm kunnen maken. Kennisoverdracht en netwerkmogelijkheden zijn belangrijke aspecten hierbij.” ATAG Belgium organiseerde samen met Royal Crown een Personal Tour waarbij de aanwezige leden van Royal Crown een rondleiding kregen doorheen tal van nieuwig­heden en innovaties. Zo werd heel duidelijk en gedetailleerd het Celsius Cooking-concept uitgelegd en werd uitgebreid stilgestaan, letterlijk en figuurlijk, bij de intelligente wijnklimaatkast die ATAG introduceerde.

Het einde van de zomervakantie was dan weer het uitgelezen moment voor het Samsung Novelties Event. “Op locatie in Londerzeel”, voegt Rombouts toe. “Deze eerste editie van het Novelties Event, exclusief voor Royal Crown-leden, was een schot in de roos. Samsung bewijst dat het qua innovaties in de toestellenmarkt tot de top behoort.”

Begin oktober nodigde BSH de KRT-leden van Royal Crown uit voor een lanceringsevent rond de StudioLine-ovenreeks van Siemens en de AccentLine-ovenreeks van Bosch. In het BSH Experience Center op Tour & Taxis in Brussel volgden de aanwezigen een boeiende infosessie over deze grote introductie.

Stakeholders verzamelen

“Een event hoeft niet altijd grootschalig te zijn”, gaat Rombouts verder. “Meer zelfs, op regelmatige basis brengen we leden samen rond een specifieke thematiek. Een soort adviesraad zeg maar. Neem nu het voorbeeld van de werkbladen. De kennis inzake het werkblad, hoe er mee te werken, welke belangrijke aandachtspunten er in het hele proces zijn, dat allemaal bevindt zich uiteraard bij onze leden. Wij vinden het dan ook meer dan logisch om naar onze leden te luisteren en met hun adviezen aan de slag te gaan om onze werking nog beter af te stemmen op dat wat echt belangrijk is. Deze werkgroepen zijn grensoverschrijdend in die zin dat we leden uit het KRT- en ERT-kanaal samen aan één tafel brengen. Royal Crown treedt op als gastheer en moderator zeg maar, onze leden voeren interessante gesprekken, krijgen volop de gelegenheid te netwerken en mogelijke partnerships uit te werken en op die manier leert ook Royal Crown elke keer bij. En dat komt ons allemaal alleen maar ten goede.”

Royal Crown: “Nuttig en aangenaam was ook de eerste editie van onze Royal Crown Haspengouw Classic, een fietstocht van ruim 100 kilometer.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details