NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Het designhoogtepunt in de keuken. Afzuigkap Skyline Frame van berbel

Het designhoogtepunt in de keuken. Afzuigkap Skyline Frame van berbel

Het Duitse, internationaal opererende bedrijf berbel heeft met de Skyline Frame plafondafzuigkap een bijzonder designobject op de markt gebracht, waarmee tevens kan worden genoten van een sfeer verhogend en functioneel lichtobject in de keuken. Met deze afzuigkap haal je op alle vlakken het designhoogtepunt in huis. De plafondkap heeft een individueel instelbare effectverlichting, een liftfunctie voor een optimale afstand tot het kookveld, een innovatieve recirculatie van de lucht en is gemakkelijk schoon te maken door een efficiënte en duurzame hoge vetafscheiding. Het matzwarte frame geeft Skyline Frame een urban chic en modern loftkarakter. Het optionele rek aan beide zijden is fraai en ook erg praktisch voor het opbergen van oliën, drankflessen of kruidenpotjes.

Moderne keukens zijn multifunctionele ruimtes en net zo individueel als hun eigenaars. Het design van hoogwaardige keukenapparatuur maakt vandaag de dag deel uit van de goede smaak. En ook technische innovaties, die het dagelijks leven vereenvoudigen, zijn meer gevraagd dan ooit. Skyline Frame voldoet ruimschoots aan deze vraag.

Sfeervolle verlichting

Bijzonder aan Skyline Frame is de effectverlichting. Skyline Frame verbergt, achter de zwarte rookglasfronten van het corpus, een individueel instelbare effectverlichting van zachtblauw tot warm koperkleurig. In de koudere kleurtemperatuurinstelling ontstaat er een blauwachtig, koel lichtverloop – wat uitstekend past bij lichte keukens en een productieve sfeer. In de warmere kleurtemperatuur geeft het licht een zachter, koperachtig schijnsel – een mooi accent in een keuken met pasteltinten, zwarttonen of hout en voor een sfeervolle en ontspannen sfeer in de avond. Het kookveld wordt verlicht middels een dimbare en niet-verblindende led-kookveldverlichting. Met de bijbehorende afstandsbediening wordt zowel de dimfunctie als de kleurtemperatuur bediend.

Industrieel design

Het langwerpige, industriële design van Skyline Frame kenmerkt zich door het matzwarte stalen frame rondom het corpus van de plafondkap. De afzuigkap is verkrijgbaar met of zonder modern rek aan de linker- en rechterzijde van de kap. De twee open rekken – ieder 20 cm breed en voorzien van een glazen bodem – bieden praktische en zeker ook esthetische opbergruimte voor kruiden, flesjes of een plant. Skyline Frame is verkrijgbaar in vier versies: 140 en 160 cm breed met links en rechts twee open rekken of zonder rekken in de breedtes 100 en 120 cm.

Luchtreiniging op het hoogste niveau

De industriële afzuigkap is middels een fijne kabel aan een chique plafondplaat van zwart glas bevestigd. Voor optimaal gebruikerscomfort is de zwevende plafondkap uitgerust met een liftfunctie. De kap kan zowel naar boven, voor comfortabel koken zonder het hoofd aan de kap te stoten, als naar beneden worden bewogen, ideaal voor een optimale afstand tot het kookveld. De Innovatieve recirculatie-afzuigkap werkt, zoals alle berbel afzuigkappen, volgens het krachtige berbel principe, dat uitgaat van de centrifugale kracht. Hierdoor vindt er een efficiënte vetafscheiding plaats zonder vetfilter, wat het schoonmaakgemak bevordert. Samen met de moderne EC-ventilatormotor, die fluisterstil en energiebesparend is, zorgt Skyline Frame voor een zuivere lucht in de keuken.

Alle functies van Skyline Frame worden bediend met de bijbehorende afstandsbediening, ook de liftfunctie.

Meer informatie over het bedrijf berbel en Skyline Frame is te vinden op: www.berbel-afzuigkappen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details