NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Harmonieuze spoelbeurt: Franke tipt 5 combinaties voor vlekkeloos resultaat

Harmonieuze spoelbeurt: Franke tipt 5 combinaties voor vlekkeloos resultaat

In de keuken bestaan de kraan en spoeltafel door en met elkaar, de één kan niet zonder de ander. Zowel op het gebied van esthetica als gebruiksgemak vullen deze twee onmisbare elementen elkaar aan, en zorgen ze voor evenwicht in je keuken. Laat je inspireren door de beste spoelbakcombinaties van keukenexpert Franke en spoel in evenwichtige balans je zorgen weg.

HIPPE RONDINGEN

Mythos spoelbak, RVS. Prijs: €844,01 incl. BTW. Eos Neo kraan met zwenkbare uitloop, RVS. Prijs: €432,81 incl. BTW.

Combineer de wulpse welvingen van de Mythos spoelbak met de elegante gebogen Eos Neo kraan. De trendy ronde designaccenten komen meermaals terug in de spoelbak: van de cirkelvormige ventielcover en drukknop tot de afgeronde binnenhoeken, alle elementen samen zorgen voor een evenwichtig dialoog met de Eos Neo. De keukenkraan wordt vervaardigd uit hoogwaardige RVS, het visitekaartje van Franke.

FUNCTIONELE SYMBIOSE

Box Center spoelbak met toebehoren, RVS. Prijs: €2068,93 incl. BTW. Pescara kraan met beweegbare uitloop 360°, chroom. Prijs: €748,01 incl. BTW.

Voor de ijverige hobbykok of georganiseerde professional is de Box Center spoelbak de betere keuze. Uitgerust met een handig arsenaal aan kookaccessoires als snijplanken, een messenblok, afdruipbakje en droogrekje heb je alles wat je nodig hebt voor de meest complete kookervaring. Doordat de set in de spoelunit kan worden opgeborgen, ligt alles binnen handbereik en wordt elke ruimte optimaal benut. Verhoog de functionaliteit van je spoelervaring met de Pescara 360° kraan, waarmee zelfs de meest uiterste hoek van de spoelbak bereikbaar is.

KLASSIEK KERAMIEK

Maris Fraceram spoelbak, wit. Prijs: €1108,19 incl. BTW. Old England kraan met zwenkbare uitloop, brons. Prijs: €551,42 incl. BTW.

Wat elegant is, gaat hand in hand met klassiek en tijdloos. Geef het een twist en creëer een boeiende keuken met diepte. De Old England kraan van Franke is een typisch kraanmodel, en gepaard met de keramieke spoelbak Maris de perfecte optie om een interessante en spraakmakende combinatie te maken. Het Fraceram keramiek waaruit deze spoeltafel wordt opgemaakt, dankt zijn unieke hardheid aan hoe de aparte grondstoffen bewerkt worden aan 1200°. De gekleurde glazuurlaag wordt nadien aangebracht voor een duurzame glans en effen gladheid over het volledige oppervlak.

CENTRAAL GOUD

Kubus 2.0 Fragranit+ spoelbak, koffieroom. Prijs: €969,04 incl. BTW. Atlas Neo kraan met uittrekbare uitloop, goud. Prijs: €616,63 incl. BTW.

De spoeltafel vormt vaak het centrum van de keuken. Wanneer je deze laat poppen met een opvallende of unieke kleur, kan je zelfs de meest sobere ruimte laten spreken. Franke biedt liefhebbers van weelderige luxe de gouden Atlas Neo kraan aan, die gecombineerd met de Kubus 2.0 spoelbak de perfecte eyecatcher is voor je keuken. Esthetische functionaliteit, want de spoelbak werd uitgerust met een centraal afdruipmatje en dus extra werkniveau.

ZWART, ZWARTER, ZWARTS

Maris Fragranit+ spoelbak, zwart mat. Prijs: €729,87 incl. BTW. Icon kraan met zwenkbare uitloop, zwart mat. Prijs: €843,43 incl. BTW.

Black will never go out of style. De it-factor van een compleet zwarte spoeltafel brengt je keuken en interieur naar een absoluut hoger niveau. De Maris Fragranit+ spoelbak van Franke is extra ruim en indien volledig afgewerkt met de zwart matte Colorline, een streling voor het oog. De Icon kraan werd voor zijn innovatie en vorm bekroond door de Red Dot Awards en geprezen voor zijn uittrekbare en zwekkbare uitloop en dubbele straal, wat de kraan in zijn geheel een dynamisch karakter biedt. In dezelfde kleur zorgt deze stijlvolle combinatie voor een gebalanceerde en functionele spoelbeurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details