NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Handige accessoires, beter resultaat

Handige accessoires, beter resultaat

Maar de verwachtingen van gebruikers liggen stilaan hoger dan dat. Naber, als niet-dampkappenfabrikant, speelt daar op in met enkele handige features.

Innovatieve oplossingen die een meerwaarde bieden voor de consument, daar zet Naber op in. Een mooi voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van de Thermobox, een automatisch systeem dat zich in het luchtafvoerkanaal van een dampkap bevindt en dat letterlijk sluit wanneer deze dampkap niet in werking is. Energieverlies wordt zo tot een minimum beperkt.

Twee oplossingen van Naber die compatibel zijn met downdraftsystemen.

Fijn stof

De laatste paar jaren horen we meer en meer berichten over fijn stof, vooral in de buurt van drukke autostrades worden dan te hoge waardes gemeten. “Maar meer dan de helft van al het fijn stof ontstaat binnen de woning”, weet Naber. “Bakken, braden en grillen zijn de boosdoeners, net als koken met aardgas. Ons advies, ondersteund door experten in dit vakgebied, luidt om zeker te werken met dampkapsystemen met een luchtafvoergeleiding naar buiten. Ons compleet COMPAIR® flow gamma, inclusief muurdoorvoerunits en jaloezieën, is compatibel met alle dampkappen op de markt.”

De Thermobox sluit het luchtafvoerkanaal hermetisch af wanneer de dampkap niet in werking is.

Weg met vocht

Downdraftsystemen zijn aan een pijlsnelle opmars bezig. De kookdampen worden weggezogen daar waar ze ontstaan. “De weggezogen lucht moet dus via een systeem in de keukenkasten ofwel via een systeem in de vloer de keuken uit”, benadrukt Naber.
“Het is dus van wezenlijk belang ervoor te zorgen dat er geen vochtschade optreedt. Onze GREENflow® ventilatieoplossing is de redder in nood wanneer gekozen wordt voor een systeem via de sokkel van de keukenkasten. Onze metalen kanalen COMPAIR STEEL flow® vinden dan weer hun weg naar consumenten die opteren voor een systeem in de vloer. Stuk voor stuk bewijzen deze ontwikkelingen dat Naber garant staat voor innovatieve oplossingen die een toegevoegde waarden bieden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details