NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Haal het beste uit je wijn!

Haal het beste uit je wijn!

Door wijn te bewaren in een wijnkoelkast of wijnklimaatkast ben je verzekerd van de beste condities voor je wijncollectie. De wijn wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals temperatuurschommelingen, trillingen, geur en licht. Zo schenk je altijd de meest optimale wijn. 

Een constante temperatuur is een belangrijke voorwaarde voor een goed rijpingsproces van de wijn. Doordat je de wijn in een speciaal daarvoor ontwikkelde koelkast bewaart, blijft de temperatuur constant. Een reguliere keukenkoelkast wordt vele malen per dag geopend. Dit heeft invloed op de smaak en het aroma van de wijn. Doordat de bediening van een wijnkast aan de buitenzijde zit, wordt deze niet onnodig geopend. Zo blijft de temperatuur optimaal op peil.

De beste bescherming
Ter bescherming tegen de negatieve invloed van licht, hebben de Qlima wijnkasten een deur van glas met een UV-filter. Verder zijn ze trillingsvrij, zodat het bezinksel niet gaat dwarrelen. Door de interne ventilator en luchtfilters wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en kunnen geuren van buitenaf de wijn niet beïnvloeden.

PVG

De inbouw wijnkoelkast Qlima BWK 1618 is een compacte wijnkoelkast voor 18 flessen wijn die je eenvoudig kunt inbouwen in je keuken.

Wijnkoelkast of wijnklimaatkast?
Wil je wijn voor een korte periode op de beste consumptietemperatuur bewaren? Dan is een wijnkoelkast de beste keuze. Deze heeft één temperatuurzone en is vooral geschikt voor witte wijn of rosé. Een wijnklimaatkast heeft twee temperatuurzones, waardoor je verschillende soorten wijn (rood, wit, rosé) op de ideale drinktemperatuur kunt bewaren. 

Twee koelmethodes
Kies voor een model met compressor wanneer je de wijn snel op temperatuur wilt brengen.  Het vermogen van deze compressor-modellen is onafhankelijk van bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur. Thermo-elektrische modellen zijn meer gericht op het constant houden van de temperatuur. 

Inbouw of vrijstaand
PVG biedt onder de merknaam Qlima prachtige oplossingen om je wijn onder de optimale condities te bewaren. Het ruimte assortiment bestaat uit inbouwmodellen vanaf 7 tot maximaal 51 flessen. Ook zijn er compacte vrijstaande modellen met een capaciteit van 8, 12 of 28 flessen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details