Platform over design en techniek in de keukenbranche
Producten

Groot en groots

foto-3-v-zug-kopieren

16 oktober 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Volumineuze ruimtes voor het bewaren van levensmiddelen, hoogwaardige materialen, een unieke afwerking en de modernste technologieën. Een duidelijk verlanglijstje wat betreft koel- en vriessystemen. V-ZUG plaatst een vinkje aan al deze puntjes met haar exclusieve Supreme Line.

Een hele familie keukentoestellen die uitpakken met hun voorraadruimte en bovendien een luxueus design meekrijgen, dat zijn de CombiCooler V6000 Supreme, de Cooler V6000 Supreme, de WineCooler V6000 Supreme en de Freezer V6000 Supreme. “Kortom, de volledige Supreme Line blinkt uit wanneer het gaat over zowel design als voorraadruimte”, klinkt het bij Michel Van Dommelen van V-ZUG. “De aanzienlijke hoogte tussen de schappen en de breedte van de schappen laten toe alle boodschappen, tot grote hoeveelheden toe, in één keer in te slaan. De koelruimte deel je precies zo in zoals je wil. Bovendien kan je in de wijnkast van de Supreme Line maar liefst 72 wijnflessen op de ideale temperatuur houden, dankzij de twee temperatuurzones.”

foto-1-v-zug-kopieren

Authentieke en hoogwaardige materialen onderscheiden zich door zichtbare en voelbare kwaliteit. (V-ZUG)

 

Langer vers

Design en voorraadruimte zijn de opvallende stokpaardjes van de toestellen van de Supreme Line. V-ZUG zorgde bovendien voor handige features en straffe technologie om ook de prestaties op een hoog niveau te brengen en te houden. De fabrikant doopte haar innovatieve koeltechnologie ClimateControl. Deze zorgt er met behulp van een actieve luchtrecirculatie voor dat het voedsel in de CombiCooler en de Cooler langer heerlijk vers blijft. De temperatuurverschillen blijven namelijk zo beperkt mogelijk en de vochtigheid blijft hoog. Bovendien voegde V-ZUG met de ingebouwde IceMaker nog een leuk extraatje toe aan de CombiCooler. De IceMaker is een ijsblokjeshouder die automatisch wordt bijgevuld en waarbij je de grootte van de ijsblokjes kan aanpassen. Enige logische voorwaarde: een wateraansluiting
is nodig.

foto-2-v-zug-kopieren

De Supreme-toestellen lenen zich uitstekend tot side-by-side combinaties, hier de CombiCooler samen met de WineCooler. (V-ZUG)

 

Individueel comfort

Iedereen kan zelf de voorraadruimte in de CombiCooler en de Cooler naar wens indelen. Het innovatieve Infinity-Shelf indeelsysteem is hier verantwoordelijk voor. De schappen hangen allemaal in rails en zijn daardoor tot op elke hoogte verstelbaar. “Het naar wens indelen is bij de CombiCooler en de Cooler geen hol begrip”, benadrukt Van Dommelen. “We maken geen gebruik van vooraf bepaalde en vooraf ingestelde hoogten. Gebruikers zetten de schappen exact daar waar ze willen, zonder te moeten kiezen tussen presets. Het is bovendien niet nodig de schappen eerst leeg te maken, de hoogte veranderen kan perfect met alle levensmiddelen gewoon op de schappen.” Dankzij de SoftTelescope-geleiders zijn de laden volledig uittrekbaar en beschikken ze over een sluitingsmechanisme dat ze langzaam en gedempt weer intrekt.

Meer koelruimte nodig in de CombiCooler? Geen nood. Dankzij de MonoFridge-functie tover je het diepvriesvak in een paar uur tijd om tot een normaal koelvak dat je kan instellen tussen -2 en 8 graden.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details