NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
GROHE Blue Pure: met volle teugen genieten van gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan

GROHE Blue Pure: met volle teugen genieten van gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan

Zomer of winter, lente of herfst: om naar behoren te kunnen functioneren, moeten we voldoende water binnenkrijgen. Toch bestaan nog heel wat twijfels over drinkwater uit de kraan. Velen twijfelen aan de kwaliteit en sommigen vinden het water dat uit hun keukenkraan komt gewoon niet lekker. Dankzij GROHE Blue Pure is er geen reden meer om bang te zijn en kunnen consumenten gewoon gefilterd water uit de kraan drinken. Het watersysteem is verkrijgbaar in vier nieuwe uitvoeringen: met een C-, U- of L-vormige uitloop, maar ook met een L-uitloop met uittrekbare mousseur. De kranen zorgen niet alleen voor een modieuze finishing touch in de keuken: de geavanceerde filtertechnologie haalt het beste uit kraanwater naar boven en maakt er een heerlijk verfrissend drankje van. Met GROHE Blue Pure wordt water drinken ook net wat duurzamer en comfortabeler.

Een flesvrije zone voor een duurzamer leven

Kraanwater drinken biedt tal van voordelen. En omdat met het systeem van GROHE gefilterd water gewoon rechtstreeks uit je keukenkraan komt wanneer je maar wilt, wordt flessenwater helemaal overbodig. Dankzij de ruimtebesparende vorm past het filter bovendien moeiteloos in de kast onder de gootsteen. Door plastic flessen te vervangen door gefilterd kraanwater kan iedereen zijn steentje bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde plastic afvalberg1. Bovendien help je zo de CO2-uitstoot en het waterverbruik die bij het productieproces van flessenwater horen terug te dringen2. Om duurzamer te leven, hoef je niet per se toegevingen te doen. Dankzij GROHE Blue Pure wordt het zelfs comfortabeler: sleuren met zware pakken waterflessen, zonder water komen te zitten, last minute naar de supermarkt lopen en grote stapels plastic flessen … het is allemaal voorgoed verleden tijd. De ideale waterbron is namelijk gewoon in je keuken te vinden. Zo geniet je dankzij GROHE 24 uur per dag en 7 dagen per week van lekker, vers en gefilterd drinkwater.

De ideale oplossing voor hard én zacht water 

Genieten van lekker gefilterd kraanwater wanneer je maar wilt? Het grote assortiment individuele filteroplossingen van GROHE past niet alleen perfect bij de GROHE Blue Pure kraan, maar – nog belangrijker – ook bij elk type kraanwater. Met het juiste filter kan iedereen genieten van de heerlijke smaak van zuiver water. 

In regio’s met zacht water is een eenvoudig filtersysteem de beste keuze, zoals de filters met actieve koolstof van GROHE. Ideaal voor iedereen die graag van kraanwater van optimale kwaliteit geniet, aangezien ze ruwe deeltjes zoals zand en vuil tegenhouden. Ook stoffen met een onaangename smaak, zoals chloor, halen de filters uit het water. Ze passen dan ook perfect bij de GROHE Blue Pure kraan, zodat iedereen van zuiver drinkwater kan genieten. 

In regio’s met hard water zijn de Bronze Cradle to Cradle Certified® S-, M- of L-filters de ideale oplossing. In combinatie met het GROHE Blue watersysteem filteren die het water in verschillende stadia, waardoor ongewenste stoffen en kalkaanslag geen kans krijgen. 

Het Bronze Cradle to Cradle Certified® magnesium- en zinkfilter is een echte zegen als het gaat om water van hogere kwaliteit: aan elke liter water voegt deze oplossing 35 mg magnesium en 3 mg zink toe. Dankzij het filter geniet je van de lekkerste thee en koffie die je ooit hebt geproefd. Een onverslaanbare combinatie!

Om in alle veiligheid kraanwater te kunnen gebruiken, is het Blue UltraSafe filter van GROHE de juiste keuze. Dit filter staat garant voor beter drinkwater, maar gaat nog een stapje verder dan alleen maar voor zuiver en lekker water zorgen. Het haalt namelijk ook de allerkleinste deeltjes uit het water, zoals microplastics (> 1µm), 99,999 % van de bacteriën en 99,5 % van het lood. De optimale keuze voor erg hygiënisch water dus. 

De nieuwe alleskunner van GROHE op de filtratiemarkt is het filter met omgekeerde osmose, dat de mosterd haalde bij Moeder Natuur. Een membraan voor omgekeerde osmose laat watermoleculen door en houdt tegelijkertijd bacteriën en andere onzuiverheden tegen. Het is een van de meest geavanceerde technologieën om allerhande schadelijke stoffen zoals metalen, kunststoffen, bacteriën, virussen en hormonen uit het water te halen. Het resultaat? Het zuiverste drinkwater dat je ooit hebt geproefd3Als klap op de vuurpijl voegt het mineralisatiefilter met omgekeerde osmose zelfs silicaat en magnesium toe aan het water. Voor water met een heerlijke smaak, rechtstreeks uit de keukenkraan.

Door GROHE Blue Pure te combineren met een geschikte filter drink je zorgeloos een glas vers water van de keukenkraan, dag na dag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details