NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Gezien op de loper in Milaan: drie iconen van V-ZUG

Gezien op de loper in Milaan: drie iconen van V-ZUG

De gerenommeerde designbeurs Salone del Mobile sluit de deuren na alweer een geslaagde editie. Internationale topmerken zakten af naar Milaan om hun kennis en kunde te presenteren aan de (design)wereld. Zo ook het Zwitserse V-ZUG, dat met een reeks unieke samenwerkingen en evenementen ode bracht aan diverse kunsten en disciplines. Met het oog op innovatie en duurzaamheid werkte V-ZUG samen met pioniers in design, kunst, cultuur en gastronomie. Van een kunstinstallatie in de nieuwe Milanese showroom tot een reeks boeiende Monocle Talks: bezoekers werden verwend met heel wat moois. In de prachtige setting van de H+O Apartment Gallery, stelde V-ZUG als kers op de taart drie van haar meest indrukwekkende producten voor. Drie iconen die met een hoogtechnologisch karakter en stijlvolle moderniteit de keuken naar nieuwe oorden tillen.

De standaard herdacht

Bestempeld als het boegbeeld van V-ZUG’s vernuft imponeert de CombiSteamer V6000 45L Grand met een knap staaltje technologie. Met een breedte van maar liefst 90 centimeter is de nieuwe combi-stoomoven zo’n 30 cm breder dan zijn voorgangers, wat het toestel boost in functionaliteit – denk aan het bereiden van grote ovenschotels of meerdere gerechten tegelijkertijd. De verwarmingselementen werden zo ontworpen dat de stoom en hete lucht gelijkmatig over de beschikbare ovenruimte worden verspreid. In een gestroomlijnd en modern jasje combineert de stoomoven bovendien het gemak en de voordelen van stoom met hete lucht en een brede grillplaat.

Als een koud kunstje

Na een lange (werk)dag lest een koel glas wijn de dorst. Wijnliefhebbers bewaren in de WineCooler V6000 Supreme van V-ZUG hun geliefde collectie op de gewenste temperatuur en mooi in het zicht. Het geavanceerde systeem houdt de temperatuur en luchtvochtigheid steeds op peil terwijl het verstevigd glas schadelijke uv-stralen tegenhoudt – in een elegant en strak ontwerp, natuurlijk. Heb je een ruimere collectie met verschillende wijnsoorten? Geen probleem, want V-ZUG integreerde twee aparte temperatuurzones – één voor rode en één voor witte wijn. Zo bewaar je iedere kleur in dezelfde koeler, steeds op de juiste graad.

Naadloze zuigkracht

In een perfect ontworpen keuken is een logge dampkap algauw een doorn in het oog. Het strakke ontwerp van de CombiCookTop V4000 maakt hiermee komaf, want de state-of-the-art inductiekookplaat werd afgewerkt met een geïntegreerde en discrete afzuiging. Naar gewoonte van V-ZUG is het toestel een toonbeeld van innovatieve technologie: uitgerust met slimme sensoren en inductiespoelen detecteert de plaat pannen en potten en past het zich aan de grootte en vorm aan. De sterke en instant afzuiging beschikt bovendien over CleanAir-technologie, wat onaangename geurtjes elimineert. Zwitsers design op z’n best!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details