NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Geniet van de orde”
Van Hoecke: “In elke keuken past een Orgalux-ladesysteem.”

“Geniet van de orde”

Dag in, dag uit je eigen werking optimaliseren en ideetjes uitwerken om je klanten toegevoegde waarde te bieden en een extra duw in de rug te geven. Dat is wat Van Hoecke doet, al meer dan 55 jaar. Verdeler, fabrikant, dienstverlener. Steeds met het helpen van de klant als leitmotiv en steeds met aandacht voor veranderende trends.

“Ik wil klanten nog beter helpen.” Luc Van Hoecke richtte in 1967 zijn eigen bedrijfje in functioneel meubelbeslag op met deze enkele zin als missie en rode draad. Het leveren van service en toegevoegde waarde om klanten hun (keuken)projecten tot in de puntjes te laten afwerken, is nog steeds een centrale pijler binnen de werking van Van Hoecke. “Met Orgalux, onze lade-indelingen, helpen we onze klanten een heel eind op weg”, horen we van Karen Coomans van Van Hoecke. “Met deze indelingen die perfect passen in Blum- en Ta’Or Box-lades voegen we de finishing touch toe aan de projecten van onze klanten. De keuken wordt zo een praktische werkruimte waarin orde, design en gebruiksgemak centraal staan. En dat gebruiksgemak trekken we ook door naar het bestelproces met onze pas ontwikkelde basispakketten. Deze eenvoudig te bestellen pakketten bevatten de must-haves voor elke keuken!”

Van Hoecke:” Met behulp van deze afzonderlijke componenten stel je steeds een unieke, handige lade-indeling samen.”

Orde en ruimte

De keukenlade durft wel eens een wanordelijk boeltje te worden. En dan duurt het soms lang vooraleer je net dat item vindt dat je dringend nodig hebt. Dat is voltooid verleden tijd met de ladesystemen die bij Van Hoecke beschikbaar zijn. Naast het assortiment van de Oostenrijkse fabrikant Blum biedt Van Hoecke Orgalux, het eigen merk lade-indelingen en keukenhulpjes, en Ta’Or Box, het houten ladesysteem dat Van Hoecke zelf produceert, aan. Coomans: “Met onze Orgalux-indelingen willen we voor iedereen de perfecte oplossing aanbieden. Deze producten helpen om op een intuïtieve manier alles een vaste plaats te geven. Geen wanordelijk boeltje meer, wel een mooi geordende keukenlade met een beter overzicht voor alle spullen. Zo vinden de keukengebruikers alles veel sneller terug. Bovendien staan ze vaak versteld over hoeveel meer ruimte er in een opgeruimde lade is om spulletjes in op te bergen.”

Geen wanorde meer in een keukenlade, wel een handig overzicht van alle spullen.

Keep it simple

En nu zijn er dus de Orgalux-basispakketten die een basis aan Orgalux-producten bieden voor de keukenlade. “Ze passen en komen van pas in elke keuken”, aldus Coomans. “In ieder basispakket zit een bestekindeling en een verdeling om werkbestek in op te bergen. Daarnaast zijn er ook uitgebreidere pakketten die nog enkele handige keukenhelpers bevatten. Denk maar aan een messenhouder of een foliesnijder. Elk basispakket komt met een handige installatiegids zodat de consument onmiddellijk zelf aan de slag kan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details