NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Functionele wandmodule met boven- en onderverlichting
Deze verlichtingsmodule kan optioneel met een legplank van 20, 40 of 60 centimeter breed uitgerust worden. Die doet dan dienst als extra opbergruimte.

Functionele wandmodule met boven- en onderverlichting

Maatkasten, spoelbakken, kranen en elektrische apparatuur vormen dan misschien wel de kernobjecten van elk keukenontwerp, het belang van een geschikte functionele verlichting met oog voor design is de laatste jaren toegenomen. Bij Hera kies je uit een breed assortiment verlichtingsmodules, ook voor keukentoepassingen. Met de Intero-Line ontwikkelde de Duitse specialist een wandverlichting met een strak, minimalistisch design, die een diffuse sfeerverlichting naar boven combineert met een functionele verlichting naar onder, ideaal als lichtbron boven het werkblad.

De naam Hera staat al jaren synoniem voor gewone inbouw-, opbouw- en onderbouwarmaturen, maar ook voor de meest uiteenlopende ledstrips. Ze worden toegepast in keukens, maar ook in badkamers, leefruimtes en slaapkamers, bij winkelinrichtingen of op beursstanden. De R&D-afdeling van de firma uit Enger is dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe verlichtingsmodules, maar ook met de optimalisatie van bestaande producten. De focus ligt daarbij niet alleen op de technische aspecten, maar de laatste jaren ook meer en meer op het design. 

Elegante wandverlichting

Zo valt de lineaire armatuur Intero-Line op door het strakke, minimalistische design met een robuuste behuizing uit hoogwaardig mat geborsteld aluminium, leverbaar in zwart of inox-look. Deze verlichtingsbron geeft niet alleen functioneel licht boven het werkblad, maar draagt met het diffuus sfeerlicht naar boven ook nog eens haar steentje bij aan de beleving in de keuken. De instellingen van beide lichtbronnen kunnen afzonderlijk geregeld worden, waardoor een universele allrounder voor heel wat toepassingen in woningen ontstaat. Toch is deze dubbele functionaliteit vooral in keukens een belangrijke troef. Tijdens het koken is een optimaal verlicht werkblad namelijk uiterst belangrijk, terwijl de consument tijdens het eten vooral een aangename sfeer met warm wit licht in de keuken wil. 

De Intero-Line is leverbaar met een 24 V-aansluiting voor afmetingen tussen 60 cm en 295 cm, of met een 230 V-aansluiting voor elementen tussen 120 cm en 295 cm lang. Optioneel kan ook een legplank van 20, 40 of 60 cm breed voorzien worden, die dan als extra opbergruimte dienst kan doen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details