NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand
Familiefoto van de ARMATE® SERVIZIO-kranen van Naber in de drie beschikbare afwerkingen: rvs, chroom en mat zwart.

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

ARMATE® SERVIZIO, zo heet de nieuwe serie keukenkranen die Naber vandaag voorstelt. Ze bestaat uit drie families (Portare, Lastra en Venere) die alle drie hun eigen stijl en unieke producteigenschappen meekregen. Een duidelijke constante bij alle kranen: het bedieningscomfort en de aandacht voor energie-efficiëntie.

Populaire stand

Een hoge uitloop en het zwenkbereik van 360 graden. Bij Naber weten ze perfect de karakteristieken van de Portare-kranen te benoemen. Even opvallend, maar dan wel technisch: de Cold-Start technologie. “Dankzij deze technologie bespaar je energie”, horen we bij Naber. “Cold-Start zorgt er namelijk voor dat in de eerste posities van de menghendel er geen warm water bij het koude water wordt gemengd. De meest populaire stand is pal in het midden en pas daarna mixen we koud en warm water.” Antikalkluchtsproeiers in de kranen houden de oppervlakken bovendien loepzuiver.

De speelse Venere-kraan.

Esthetische verschillen

Lastra en Venere zijn twee tegengestelden qua design. Waar bij Lastra strakke, rechte lijnen de hoofdtoon voeren, zijn het bij Venere gebogen en rechte lijnen die voor een expressief vormenspel zorgen. Bij de Venere-kraan met uittrekbare uitloop met zijn ietwat speelse en bolvormige serviesdouche bestaat de keuze uit twee straaltypes. “De textielslang van dit model is maar liefst 150 centimeter lang en ijzersterk”, benadrukt Naber.

Veiligheid

De kranen van de ARMATE® SERVIZIO-serie werken energie-efficiënt maar dat is niet het enige technisch paradepaardje waarmee de R&D-afdeling van Naber graag uitpakt. Het keramisch binnenwerk van de kranen zorgt heel effectief voor het voorkomen van brandwonden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details