NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Franke’s nieuwe Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen

Franke’s nieuwe Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen

Waar esthetiek en functionaliteit elkaar ontmoeten voor culinaire excellentie

Design en functionaliteit gaan hand in hand bij het creëren van de ideale keuken. Elk detail, van apparatuur tot afwerking, speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de kookervaring en het bereiken van culinaire hoogstandjes. Een premium keuken is de ultieme uitdrukking van deze filosofie, waarbij elk onderdeel zorgvuldig is geselecteerd en vervaardigd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

Afzuigkappen zijn een cruciaal onderdeel van elke keuken: ze zorgen voor essentiële ventilatie en verwijderen dampen en ongewenste geuren. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een designelement op zich. De nieuwe Mythos & Maris Vertical Pro van Franke, met hun geavanceerde technologie en stijlvolle ontwerp, kunnen de esthetiek van een keuken verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor een schone en frisse omgeving.

Een uitzonderlijke balans van kracht en minimalistisch design

De Mythos & Maris Vertical Pro zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elke keuken, maar zetten ook een nieuwe standaard voor prestaties, met een kwaliteit en precisie die de verwachtingen overtreffen. De brede body, die de kern vormt van alle voordelen van de Vertical Pro serie, zorgt uiteindelijk voor de balans tussen prestaties en design. Een van die voordelen is een indrukwekkend dubbel aanzuigsysteem met onder- en frontale afzuiging, waardoor de afzuigkappen maximale afzuigkracht bereiken met slechts één vetfilter. Dit kenmerk zorgt voor een efficiënte filtratie, wat resulteert in een eersteklas kookervaring met een optimale luchtkwaliteit.

De brede opening van de panelen en de nieuwe vergrote afmetingen van de vetfilters – beschikbaar in zwart, perfect passend bij de kleur van de kap – bieden eenvoudig onderhoud en ruime toegang tot de verborgen delen van de kap, waardoor deze gemakkelijker schoon en in topconditie kan worden gehouden. De nieuwe krachtige scharnieren bieden een ongelooflijke stevigheid, dus een betere kwaliteit en een lange levensduur. Naast de voordelen van de bredere behuizing is het Vertical Pro-assortiment ook voorzien van onze Sound Pro-technologie, dit garandeert een minimum aan geluid.

Mythos Vertical Pro: de ultieme uitdrukking van een legende

Met een indrukwekkende energieklasse A++ is deze afzuigkap een uitstekende keuze voor wie prioriteit geeft aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk.  Een van de opvallende kenmerken van de Mythos Vertical Pro is zijn krachtige filter, die ervoor zorgt dat de lucht in de keuken fris en schoon blijft. Bovendien is de nieuwe geometrie van de kap aan de onderkant hellend, voor een betere verlichting.

De Mythos Vertical Pro is meer dan alleen een prachtig ontworpen afzuigkap. Het is een zorgvuldig vervaardigd apparaat dat naadloos integreert in elke keuken. De diepte van de behuizing en het glas van de kap zijn geoptimaliseerd voor de diepte van de kast, zodat ze precies passen. Deze aandacht voor detail verhoogt niet alleen de functionaliteit van de kap, maar ook de esthetiek van de keuken.

Maris Vertical Pro: ongelooflijke prestaties keer op keer

Voor iedere amateur kok of doorgewinterde professional, deze kap maakt indruk met zijn uitstekende duurzaamheid. Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Maris Vertical Pro is de krachtige afzuiging, die wordt ondersteund door houtskool filters die snel en efficiënt kookgeuren elimineren. Bovendien bieden de LED een dimmer functie, zodat het kookgedeelte altijd perfect verlicht is.

De Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen verhogen de normen voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Hun hoogwaardige functies en geavanceerde technologie maken ze een opmerkelijke keuze voor elke thuisliefhebber die op zoek is naar uitmuntendheid in zijn culinaire ruimte.

Ontdek meer op franke.nl.
Mythos Vertical Pro Hoods (franke.com)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details