NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
FORMA PANELEN OP MAAT VOOR DE PROFESSIONAL
Naast keukenfronten en werkbladen biedt FORMA ook rugwandpanelen, tafelbladen, spoelbakken en kranen.

FORMA PANELEN OP MAAT VOOR DE PROFESSIONAL

Deze businessunit biedt de professional een uniek concept op basis van een selectie van decors, die steeds op maat ontworpen en geproduceerd kunnen worden. Altijd aan de hoogste kwaliteit.  

Dankzij de knowhow, de jarenlange ervaring en de investering in een volledig nieuw state of the art machinepark specialiseert VANCA zich in vijf productsegmenten voor doorgedreven maatwerk. Naast keukenfronten en werkbladen biedt FORMA ook rugwandpanelen, tafelbladen, spoelbakken en kranen.  Werkbladen met naadloos ingewerkte FENIX spoelbakken, een strakke kantafwerking op basis van lasertechnologie, …. FORMA verwerkt de panelen tot een strak en mooi geheel wat ontegensprekelijk een meerwaarde biedt aan elk interieur.

Werkbladen met naadloos ingewerkte FENIX spoelbakken zijn beschikbaar bij VANCA.

Online configureren

Recent investeerde FORMA in de ontwikkeling van een online configurator. “Die tool laat ons toe om technische ontwerpen toch relatief eenvoudig voor te stellen. De klant kan zelf online zijn werkblad op de juiste maat ontwerpen en configureren, en bovendien direct de juiste prijs zien”, klinkt het bij VANCA.

FORMA verwerkt de VANCAFORM PLUS collectie, 21 eigentijdse kleuren en decors, op voorraad beschikbaar in diktes van 18 en 38 millimeter. Dat wordt aangevuld met 11 decors in 12 millimeter COMPACT, eveneens op stock. Deze voorselectie biedt de klant duidelijkheid en beschikbaarheid.  Zo kan FORMA zijn belofte garanderen: afgewerkte panelen op maat van de professional binnen een strakke levertermijn. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details