NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Focus op de unieke levensstijl van de gebruiker: Personaliseren en connecteren
De keukenapparatuur van Samsung speelt via transparante technologie in op de specifieke behoeften en gewoonten van de klanten.

Focus op de unieke levensstijl van de gebruiker: Personaliseren en connecteren

Bij de ontwikkeling van hun keukenapparatuur streeft Samsung ernaar om het gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken en aan te sluiten bij hun dagelijkse gewoonten. Dat past perfect bij het #YouMake-platform dat de fabrikant recent lanceerde, waarbij consumenten meer opties hebben op het vlak van personalisatie en connectiviteit van de toestellen. Zo genieten klanten van een uitgebreide keuze aan kleuren en ontwerpopties, maar ook van gepersonaliseerde routines op de apparaten, onder andere via de app SmartThings.

Samsung breidt het assortiment koelkasten uit met de Bespoke-koelkast, die via het #YouMake-platform volledig gepersonaliseerd kan worden.

“Bij Samsung geloven we dat iedereen van zijn toestellen moet genieten volgens zijn eigen levensstijl. Door onze continue drang naar innovatie creëren we producten, die in de eerste plaats gericht zijn op persoonlijke ervaringen. Zo spelen onze apparaten via transparante technologie in op de specifieke behoeften en gewoonten van de klanten”, vertelt Maxime Parein, Head of Marketing Home Appliances bij Samsung Benelux. “Bovendien wordt connectiviteit in woningen steeds essentiëler. Daarom kunnen verschillende apparaten uit ons gamma ook via wifi verbonden worden. Bij zo’n type koelkast kan je bijvoorbeeld op een eenvoudige manier boodschappenlijstjes opstellen. Je kan ook een geïmproviseerd recept met de restjes in de koelkast maken.” 

Beverage Center-modellen verbergen een dispenser achter een dubbele deur en laten toe om water, eventueel met kruiden- of fruitinfusie, te serveren.

Personaliseerbare koelkast

Samsung breidt het assortiment koelkasten uit met de Bespoke-koelkast, die via het #YouMake-platform volledig gepersonaliseerd kan worden. De kenmerken vatten we in vier trefwoorden samen: flexibiliteit, versheid, design en innovatie. “Zo kan de eendeursvriezer uit onze Bespoke-lijn bijvoorbeeld door flexibele zones als koelkast of vriezer gebruikt worden. De temperatuur en vochtigheid in de lades laten zich aanpassen aan het type voedings­waren – fruit of groenten, vlees of vis – dat erin bewaard wordt. Onze vrijstaande Bespoke-koelkasten zijn ook Full No Frost en uitgerust met functies om het voedsel langer te bewaren”, legt Maxime Parein uit. “Uiteraard hechten we veel belang aan design. Zo zijn de meeste van onze koelkasten voorzien van vlakke deuren en geïntegreerde handgrepen zodat ze perfect in elk type keuken passen. Met Vanilla en Peach voegen we trouwens twee nieuwe kleuren aan het Bespoke-assortiment toe. De Beverage Center-modellen zijn sinds mei dit jaar ook in het Side-by-Side-model geïntegreerd worden. Die verbergen een dispenser achter een dubbele deur en laten toe om water met de mogelijkheid van kruiden- of fruitinfusie te serveren.  Ideaal om in de zomer of na een sportactiviteit snel en eenvoudig de dorst te lessen.” 

De specialist stelt ook een nieuw gamma geconnecteerde ovens voor met een strak design en heel wat innovatieve elementen.

Geconnecteerde ovens

De specialist stelt ook een nieuw gamma geconnecteerde ovens voor met een strak design en heel wat innovatieve elementen. Ze zijn beschikbaar in een 4-, 5-, 6- en 7-serie met vier verschillende afwerkings­mogelijkheden: Stainless Steel, Black Stainless Steel, Onyx Black en Bespoke. Deze laatste is leverbaar in twee trendy kleuren, met name Clean Navy (serie 6) en Satin Beige (serie 7), die ook beschikbaar zijn voor de vrijstaande koelkasten. Zo realiseer je uniformiteit in de keuken. “Er is meer dan de looks alleen. Het complete assortiment ovens is uitgerust met de unieke Dual Cook-technologie, waardoor twee gerechten gelijktijdig op een verschillende temperatuur bereid kunnen worden. Ook de Dual Cook Steam-technologie, die 100 procent stomen en tegelijk bakken mogelijk maakt, is voorzien”, zegt Maxime Parein nog. “Daarnaast pakken we uit met een aantal vernieuwende functies. Zo is er de Air sous vide-modus voor fijnproevers die liefst op lage temperatuur koken en de Air Fry-functie als gezonder alternatief voor gefrituurde gerechten. De ovens uit de 7-serie zijn zelfs uitgerust met een rechtstreeks geïntegreerde camera, waarmee men het kookproces in real time kan volgen. Alle ovens worden standaard met wifiverbinding geleverd, zodat het gemakkelijk is om een recept via de smartphone en de SmartThings-app te volgen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details