NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Expertise in overvloed
Een verlichtings­oplossing voor moderne, greep­loze keukens: de verzonken handgreepverlichting LED Top-Stick FMK.

Expertise in overvloed

Tekst Tom Rampelbergh   Beeld Hera

De Küchenmeile A30, het jaarlijkse hoogtepunt voor vele keukenprofessionals, lokt een massa liefhebbers naar de Autobahn A30 en de fabrikanten die daar gevestigd zijn. Dit jaar was het bijna uitsluitend online te doen. Hera sprong op de kar van kuechenherbst.online en stelde zichzelf, haar expertise en uitgebreid ledportfolio virtueel voor.

De Glass Clip, handig voor bijvoorbeeld de verlichting van de schabben in een keukenkast.

Meer en meer maatwerk

Centraal in het betoog van Hera: de ledexpertise die de firma uit Enger heeft gebracht waar ze nu staan. “We beschikken inderdaad over een mooi gamma standaardproducten, armaturen en accessoires, waarmee we onze klanten voorzien van innovatieve verlichtingsoplossingen”, klinkt het bij Hera. “Maar aangezien elke keuken anders is, zowel qua stijl als oppervlakte en opbouw, gebeurt het wel eens dat we geen standaardproduct kunnen aanbieden om aan die specifieke verlichtingseisen te voldoen. Dan komt onze maatwerkafdeling aan zet, een afdeling die we doorheen de jaren hebben uitgebouwd tot een goed geoliede machine die pas rust als onze klanten tevreden zijn. Vertrekkende vanaf een standaardproduct passen ze dit dusdanig aan dat het volledig voldoet aan wat de klant wenst.”

In de greep

Waar vroeger de keuken uitsluitend gebruikt werd om de maaltijd te bereiden, vaak in een kamer apart die niemand mocht zien, is de shift helemaal gemaakt naar de keuken als centrale ontmoetingsplaats. De maaltijd wordt er nog bereid maar evenzeer zitten we er aan tafel, gezellig met familie en vrienden, te keuvelen over koetjes en kalfjes. Deze shift in waardering en gebruik van de keuken vereist natuurlijk ook een type verlichting die hier op inspeelt. Hera ontwikkelde daarom tal van producten om in elke stijl van keuken voor de juiste sfeer te kunnen zorgen. Voor de moderne keukens, vaak greeploos, ontwikkelde Hera de LED Top-Stick FMK. “Dit voorbeeld van ‘verzonken handgreepverlichting’ is een sterk staaltje innovatief denken”, aldus Michael Hoekstra van Hera. Led Top-Stick FMK zorgt voor een attractieve indirecte accentverlichting zonder donkere zones. Een online configurator helpt bezoekers van de website om de gewenste afmetingen op te stellen. Daarna gaat de maatwerkafdeling aan de slag.

Een responsief design van de webshop laat toe om deze te gebruiken op elk (draagbaar) toestel.

Klein maar dapper

Een klein verlichtingspuntje in een (glazen) display of in een keukenkast, dat is de LED Glass Clip die Hera nieuw voorstelt. Het lichtpuntje is heel eenvoudig te bevestigen aan (glazen) schabben van 6 tot 8 millimeter dikte om er voor een duidelijke visuele verbetering te zorgen. Een comfortabel licht is het resultaat. “Zeer handig voor nieuwe displays maar ook om achteraf in te bouwen in reeds bestaande installaties of een bestaande keuken”, verduidelijkt Hoekstra. De LED Glass Clip past in het 24V Plug & Play systeem van Hera.

Webshop

Eveneens vers van de pers: de gloednieuwe Hera B2B webshop. “Onze webshop is heel eenvoudig in gebruik en het is absoluut niet moeilijk om bestellingen te plaatsen”, benadrukt Hoekstra. “Het design is modern, fris en uiteraard zo opgebouwd dat het op elk schermpje, van desktop pc tot smartphone, perfect te lezen en gebruiken is. Ook de Hera configurator werd in de nieuwe B2B webshop geïntegreerd.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details