NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Even veelzijdig als een Zwitsers zakmes
Even veelzijdig als een Zwitsers zakmes, de CombiCooler waarbij het vriesvak onderaan eenvoudig kan omgevormd worden tot extra koelvak. En weer terug uiteraard.

Even veelzijdig als een Zwitsers zakmes

Een Zwitsers zakmes is wereldberoemd. Naast het evidente mes is het geheel voorzien van andere hulpmiddelen. Denk maar aan een schaartje, een getand mes, een pincet tot zelfs een schroevendraaiertje en een blikopener. Alles mooi opgevouwen in het mes en met een simpele draaiende beweging te openen. Een toonbeeld van vernuft dat de Zwitserse fabrikant van keukentoestellen V-ZUG maar wat graag integreert in haar producten.

De vergelijking tussen het zakmes en de keukentoestellen gaat verder dan enkel het land van herkomst. Aan beide producten of productgroepen gaat een kwalitatief hoogstaand ontwikkelings- en productie­proces vooraf. “Comfortabele details, vooruitstrevende productontwerpen en innovatieve technologieën vloeien samen in onze nieuwkomers qua keukentoestellen”, klinkt het vanuit Zug waar de fabrikant haar thuis­basis heeft. “De royale Grand-oven en onze veelzijdige MonoFridge-functie zijn de laatste nieuwe voorbeelden van onze continue inzet inzake R&D.”

Anderhalve keer meer ovenruimte dan gangbaar. In de 90 centimeter brede Grand-oven heb je bijvoorbeeld voldoende plaats om twee braadkippen naast elkaar klaar te maken.

Een groot verschil

“Groter is niet altijd beter maar in het geval van onze CombiSteamer V6000 45L Grand durven we dat wel te zeggen”, aldus de fabrikant. “De smaakbeleving telt alvast dubbel. Daar draagt de TwinHeat-technologie aan bij, die met twee afzonderlijke verwarmingselementen de hete lucht gelijkmatig verdelen over de extra grote, 90 centimeter brede oven. Dat is anderhalve keer de gebruikelijke breedte van een oven wat meteen eindeloos veel kookplezier oplevert. De Grand-oven laat gebruikers toe hete lucht en stoom te combineren. De hoogwaardige looks en het intuïtief gebruik komen daar nog bovenop. Een etentje met de hele familie? Geen zorgen, de Grand-oven biedt voldoende plaats voor bijvoorbeeld lange baguettes, twee braadkippen naast elkaar, grote ovenschotels…”

De TwinHeat-technologie werkt met twee afzonderlijke verwarmingselementen die de hete lucht gelijkmatig verdelen over de grote ovenruimte.

Polyvalentie in de keuken

De veelzijdigheid van het Zwitsers zakmes is de grootste troef ervan. “En die essentiële eigenschap vertaalden we naar onze CombiCooler”, voegt de fabrikant toe. “Deze beschikt naast de NoFrost- en de ClimatControl-functie namelijk ook over de slimme MonoFridge-functie. Hiermee tover je binnen enkele uren het vriesvak om tot een volwaardig extra koelvak. Een feestje waarbij een grote drankvoorraad koud moet staan? Omvormen maar. Terug veranderen naar een vriesvak is even eenvoudig. Bovendien bouwen we in de CombiCoolers ook een WLAN-module in die de connectie maakt met de V-ZUG Home-app op smartphone. Zo krijgt de gebruiker meteen een signaal wanneer de deur van de koelkast niet goed gesloten is. Koelen (en feesten) zonder zorgen dus!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details