NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Energiezuinige ledinbouwarmatuur met een metalen frame
Met FAR/FAQ 68-LED ontwikkelde Hera een performante reeks inbouwarmaturen met een metalen frame.

Energiezuinige ledinbouwarmatuur met een metalen frame

Om steeds weer op de nieuwste trends en de veranderende vraag uit de markt te kunnen inspelen, moeten fabrikanten blijven investeren in de optimalisatie van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve oplossingen. Zo introduceerde verlichtingsspecialist Hera een serie inbouwarmaturen met een rond of vierkant metalen frame en een kunststof diffusor: (Dynamic) FAR/FAQ 68-LED.

Bij Hera brandt het licht elke dag, letterlijk en figuurlijk. De firma uit het Duitse Enger levert namelijk al een uitgebreid assortiment verlichtingsmodules, maar bij de R&D-afdeling wordt dat licht nog elke dag opnieuw uitgevonden. Met FAR/FAQ 68-LED ontwikkelden de specialisten een performante reeks inbouwarmaturen met een metalen frame, leverbaar in een ronde of vierkante uitvoering, voor gebruik in zowel woningen en appartementen als in andere projecten. Deze verlichtingsmodules hebben een buitendiameter van 75 millimeter, een inbouwdiameter van 68 millimeter en een beperkte inbouwdiepte van 12 millimeter. Ze zijn ideaal voor verzonken montage in platen van 16 millimeter dik. De montage en bijvoorbeeld het vervangen van de verlichting is kinderspel dankzij de plug-in aansluiting. Een optionele schroefbare bevestigingsveer kan gebruikt worden om de modules in lichte plafonds te integreren.

De homogene lichtuitstraling zonder zichtbare lichtpunten is bijzonder aantrekkelijk. De verlichtingsmodules zijn beschikbaar met een frame in zwart en inoxlook en in de kleuren neutraal wit, warm wit en extra warm wit, waarbij deze laatste op het licht van een gloeilamp lijkt. Het lage energieverbruik van slechts 4 watt staat gelijk aan een halogeenlamp van ongeveer 25 watt. Op aanvraag kan ook een Dynamic-versie besteld worden, waarbij de kleurtemperatuur naar wens en naargelang de toepassing tussen 2.700 K (extra warm wit) en 5.000 K (universeel wit) ingesteld kan worden. Beide versies zijn dimbaar. De lange levensduur van de lichtbron – gemiddeld 60.000 uur – garandeert een optimale rendabiliteit en is een bijkomend voordeel.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details