Platform over design en techniek in de keukenbranche
Elektro

Elegante en stijlvolle LED-armaturen zorgen voor een heldere verlichting van keukenwerkbladen

De aantrekkelijke en functionele keuken ziet er voor iedereen anders uit. Toch keren steeds dezelfde elementen terug: werkbladen, spoeltafels, kranen, achterwanden en de verlichting.

LED Sky_A3 kopiëren
De vlakke onderbouwarmatuur Dynamic LED Sky, met een regelbare kleurtemperatuur, zorgt voor een stijlvolle en efficiënte verlichting van werkbladen.

Tekst | Johan Debaere

Beeld | Hera

11 juni 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Hera biedt een uitgebreid gamma armaturen voor de verlichting van het werkblad. In veel gevallen worden die nog onder de keukenkasten gemonteerd, maar er zijn uiteraard ook andere oplossingen. De specialist uit het Duitse Enger blijft het assortiment verder uitbreiden en optimaliseren. Getuige daarvan zijn de Dynamic LED Sky en de LED Top-Line. Met de handige ‘Hera-Konfigurator’ kan je trouwens snel en eenvoudig verlichting ontwerpen en bestellen.

Onderbouwarmatuur of opbouwprofiel

Bij Hera zitten ze niet stil, want ook zij weten dat de keukenwereld blijft evolueren en dat de smaak van de eindklant continu verandert. Dagelijks zetten ze in op de optimalisatie van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe systemen.

De vlakke onderbouwarmatuur Dynamic LED Sky, beschikbaar in zwart of rvs, zorgt voor een stijlvolle en efficiënte verlichting van werkbladen. Een homogeen lichtvlak en een stralingshoek van 110 graden voorkomen te allen tijde reflectie. Een hoge lichtopbrengst van 255 lumen bij een verbruik van slechts 6 Watt, een uitstekende kleurweergave Ra/CRI>91 en een regelbare kleurtemperatuur tussen ongeveer 2700 K en 5000 K maken van deze Dynamic LED Sky een ideale verlichtingsoplossing. Een simpele handbeweging volstaat om het licht aan en uit te doen of te dimmen. Deze armatuur, leverbaar in zwart en rvs look, kan trouwens ook via smartphone, tablet of DALI bediend worden. Voor keukenontwerpen zonder dampkap of bovenkasten biedt Hera de innovatieve LED Top-Line. Dit profiel wordt op de achterwand gemonteerd en zorgt voor een heldere verlichting van het werkblad zonder reflecties. Deze oplossing is verkrijgbaar in aluminium look, zwart en optioneel ook in de kleur ‘Feel Jade’.

De innovatieve LED Top-Line wordt op de achterwand gemonteerd en zorgt voor een heldere verlichting van het werkblad zonder reflecties.

Handige configurator

Hera biedt zijn klanten ook een configurator, waarmee men vanaf één stuk snel en eenvoudig verlichting online kan ontwerpen en bestellen. De klant kiest eerst een ledtape en de kleurtemperatuur. Daarna kan hij het aantal armaturen en de lengte ervan invoeren en tussen meerdere profielen kiezen. Zodra alles ingevoerd is, kan de verlichting besteld worden. Vijf tot tien dagen later wordt het pakket geleverd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details