NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Elegante en stijlvolle LED-armaturen zorgen voor een heldere verlichting van keukenwerkbladen
De vlakke onderbouwarmatuur Dynamic LED Sky, met een regelbare kleurtemperatuur, zorgt voor een stijlvolle en efficiënte verlichting van werkbladen.

Elegante en stijlvolle LED-armaturen zorgen voor een heldere verlichting van keukenwerkbladen

Hera biedt een uitgebreid gamma armaturen voor de verlichting van het werkblad. In veel gevallen worden die nog onder de keukenkasten gemonteerd, maar er zijn uiteraard ook andere oplossingen. De specialist uit het Duitse Enger blijft het assortiment verder uitbreiden en optimaliseren. Getuige daarvan zijn de Dynamic LED Sky en de LED Top-Line. Met de handige ‘Hera-Konfigurator’ kan je trouwens snel en eenvoudig verlichting ontwerpen en bestellen.

Onderbouwarmatuur of opbouwprofiel

Bij Hera zitten ze niet stil, want ook zij weten dat de keukenwereld blijft evolueren en dat de smaak van de eindklant continu verandert. Dagelijks zetten ze in op de optimalisatie van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe systemen.

De vlakke onderbouwarmatuur Dynamic LED Sky, beschikbaar in zwart of rvs, zorgt voor een stijlvolle en efficiënte verlichting van werkbladen. Een homogeen lichtvlak en een stralingshoek van 110 graden voorkomen te allen tijde reflectie. Een hoge lichtopbrengst van 255 lumen bij een verbruik van slechts 6 Watt, een uitstekende kleurweergave Ra/CRI>91 en een regelbare kleurtemperatuur tussen ongeveer 2700 K en 5000 K maken van deze Dynamic LED Sky een ideale verlichtingsoplossing. Een simpele handbeweging volstaat om het licht aan en uit te doen of te dimmen. Deze armatuur, leverbaar in zwart en rvs look, kan trouwens ook via smartphone, tablet of DALI bediend worden. Voor keukenontwerpen zonder dampkap of bovenkasten biedt Hera de innovatieve LED Top-Line. Dit profiel wordt op de achterwand gemonteerd en zorgt voor een heldere verlichting van het werkblad zonder reflecties. Deze oplossing is verkrijgbaar in aluminium look, zwart en optioneel ook in de kleur ‘Feel Jade’.

De innovatieve LED Top-Line wordt op de achterwand gemonteerd en zorgt voor een heldere verlichting van het werkblad zonder reflecties.

Handige configurator

Hera biedt zijn klanten ook een configurator, waarmee men vanaf één stuk snel en eenvoudig verlichting online kan ontwerpen en bestellen. De klant kiest eerst een ledtape en de kleurtemperatuur. Daarna kan hij het aantal armaturen en de lengte ervan invoeren en tussen meerdere profielen kiezen. Zodra alles ingevoerd is, kan de verlichting besteld worden. Vijf tot tien dagen later wordt het pakket geleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details