Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Nieuws

Efficiëntie en onthaasting in één uitgebreid assortiment

Foto-1-Naber
Een beperkte ruimte optimaal benutten met een ladesysteem op maat.

Tekst | Tom Rampelbergh

Beeld | Naber

6 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De expertise van keukenplanners komt ook volledig tot zijn recht in de badkamer. Het is een plek om alledaagse handelingen snel uit te voeren maar ook om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Naber speelt hierop in met een uitgebreid assortiment badkameraccessoires. 

Vooral ’s ochtends gebeuren de handelingen in de badkamer aan een hoog tempo. Een beetje opfrissen, tanden poetsen, het gebeurt snel om daarna de dag te beginnen. Met de intelligente en flexibele ladesystemen zorgt Naber voor orde in de badkamers zodat alle benodigdheden snel gevonden worden. Met bruikbare sets en afzonderlijke elementen maakt ieder voor zich een systeem op maat zodat de meestal krappe opbergruimtes optimaal gebruikt worden.

Handig en mooi, het Cubo-reksysteem.

Licht beïnvloedt de sfeer

Een open zichtbare esthetiek in een duidelijke vormentaal, zo omschrijf je optimaal het Cubo-reksysteem. Hiermee sla je twee vliegen in een klap. Enerzijds brengt het metalen rek extra ruimte om spulletjes te leggen, anderzijds bestaat de mogelijkheid verlichte legborden (Light Shelf Board) te integreren. Deze zijn voorzien van het LIC LED-lichtsysteem van Naber waarmee de kleurtemperatuur kan worden aangepast naar de gewenste sfeer. Soms activerend, soms ontspannend.

Noodzakelijk

Essentieel in elke badkamer: de wastafel. Ook daar biedt Naber een perfect evenwicht tussen natuurlijkheid en elegantie met de NABER-CONTURA® wastafels van keramiek. Deze zijn beschikbaar in het wit, zwart en leisteengrijs. Ook stopcontacten zijn uiteraard nodig. “Geen nood, in ons groeiend CON-AKTIV® programma opbouw-, inbouw- en hoekstopcontacten vindt iedereen wel wat wils.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details