NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een tijdloos en elegant SmartSteel interieur

Een tijdloos en elegant SmartSteel interieur

Al meer dan 70 jaar staat Liebherr gekend om kwaliteit, innovatie en design. Met de gloednieuwe inbouwlijnen koelkasten en koel-vriescombinaties Pure, Plus, Prime en Peak gaat Liebherr nóg een stap verder.

Waar de Pure-serie alle essentiële behoeften vervult, aan een budgetvriendelijke prijs mét de hoogste Liebherr kwaliteit, scoort de Plus-serie met aanvullende details zoals het SoftSystem en de BioFresh-technologie voor een langere houdbaarheid.

Maar wenst u van uw keuken een echt Walhalla aan luxe en comfort maken? Dan kijkt u misschien beter richting de Prime- en Peak-serie. Een uniek verlichtingsconcept en duurzaam topdesign met SmartSteel-afwerking? Deze high-end series bieden exact wat u zoekt!

Unieke SmartSteel afwerking van de Prime- en Peak-serie

De binnendeur en achterwand in stijlvol edelstaal geven uw Liebherr apparaat een luxueuze uitstraling. De kunststof achterwand van het koelkastcompartiment is bekleed met een SmartSteel roestvrijstalen paneel. Voor de binnendeur is een roestvrijstalen paneel in de verzonken binnendeur geplaatst en ingebed in de schuimisolatie.

Voordelen voor de klant:

  • Luxueuze uitstraling
  • Levensmiddelen vriezen niet meer vast aan de achterwand
  • SmartSteel vermindert de zichtbaarheid van vingerafdrukken
  • Roestvrij staal is 100% voedselveilig en hygiënisch

Voor individuele voorraadopslag en een flexibele binneninrichting zorgen twee uittrekbare VarioBoxen, één VarioSafe en verstelbare deurvakken met edelstalen afwerking voor een optimale organisatie van de vele kleine levensmiddelenverpakkingen en voor een goed overzicht.

Belangrijke informatie betreffende de catalogen

Zoals steeds bevestigt de uitzondering het bestaan van de regel. Modellen uit de Prime-reeks zonder ventilator (PowerCooling) beschikken niet over een SmartSteel achterwand.

Hierdoor zijn beelden en informatie in verschillende uitingen (Inbouw Koelen en vriezen 2021 en Dealerinformatie 2021) onjuist.

Onze website liebherr.be en onze dealerzone lhis.be werden ondertussen aangepast maar mogen wij u vriendelijk verzoeken onderstaande informatie in acht te nemen bij het verkopen van deze twee modellen.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie of vragen omtrent dit bericht kunt u contact met ons opnemen per e-mail via het adres [email protected] of per telefoon op het nummer 02/456.00.39.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details