NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een stijlvolle en speelse werkplek
All-In vergroot effectief de werkruimte van de chef en creëert ook tijdens het koken orde en een goede flow.

Een stijlvolle en speelse werkplek

We willen uitpakken met een (nieuwe) keuken, ermee pronken bij familie en vrienden. Maar tegelijkertijd willen we ook dat alle accessoires makkelijk bereikbaar zijn én zo compleet mogelijk. Franke pakt uit met een universele set toebehoren die bij elke spoelbak past en langdurige zoektochten naar vermist materiaal wegneemt.

De acht handige accessoires van All-In.

Een rommelige keuken willen we koste wat het kost vermijden. We zien namelijk dat keuken en leefruimte versmelten tot één geheel en dan steekt chaos in de keuken meteen de ogen uit. Een efficiënte inrichting van de beschikbare kastruimte is dan ook oplossing nummer één waarmee al een pak problemen en bijbehorende stress worden weggewerkt. “Een leuke kastinrichting alleen lost uiteraard het probleem niet op”, weet fabrikant Franke. “Wat we er allemaal in stoppen en vooral hoe we dat doen, heeft een wezenlijke impact. Want we kunnen nog steeds de snijplank verloren leggen er te lang naar moeten zoeken. Bij Franke lossen we dit op met een universele set toebehoren die bij elke spoelbak past en heel mooi alles bij elkaar houdt.”

Twee kleine multifunctionele bakjes passen perfect op de telescopische rails.

Goed georganiseerd koken

Acht handige accessoires vormen samen de All-In toebehorenset waarmee Franke het leven van de chef dat tikkeltje eenvoudiger en leuker maakt. Franke: “Met die acht accessoires vergroten we de werkruimte van de chef aanzienlijk. Bovendien zijn alle onderdelen voedselveilig, vaatwasbestendig en Sanitized-behandeld. All-In heeft daardoor nog een extra bescherming tegen bacteriën en microben wat de hygiëne alleen maar ten goede komt. We maakten het bovendien mogelijk om alles mooi samen op te bergen zonder al te veel plaats in de keukenkast in te nemen. Deze set legt de focus niet op de zoektocht naar vermist materiaal maar wel op de voorbereidingen, het koken, de afwas en het opbergen.”

Alles past mooi in elkaar waardoor All-In na gebruik slechts weinig ruimte in de keukenkast inneemt.

Verschillende sets

Franke: “Om te beginnen heb je een telescopische brug met uitschuifbare rails en duurzame handgrepen. Met die die verstelbare rails past All-In op elke spoelbak tot 540 millimeter. Een klein afdruipbakje en een klein voorraadbakje passen tussen deze rails en brengen een handige polyvalentie mee. Zo kan het voorraadbakje tijdens het koken dienstdoen als een vuilbakje maar kan je het ook in de koelkast zetten om eten te bewaren. Een perfect passend bamboe dekseltje mag niet ontbreken, net als de handige grote bamboe snijplank. Een groot afdruipbakje en een mobiel plooibaar druipblad brengen eveneens wat polyvalentie mee. Het druipblad is namelijk hittebestendig zodat potten en pannen er probleemloos op gezet kunnen worden. 

De opbergdoos waarin alle accessoires mooi een plekje vinden, past perfect in elke standaard keukenkast. Met deze accessoires maken we vijf sets, van een standaard tot een complete uitvoering zodat steeds de set met het gewenste toebehoren verkrijgbaar is.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details