NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een kwaliteit waar u een leven lang van geniet

Een kwaliteit waar u een leven lang van geniet

Blum en Van Hoecke, dat is al meer dan 45  jaar een ‘match made in heaven’. Het bedrijf uit Sint-Niklaas (België) is exclusief verdeler van Blum producten in de Benelux. Hun betrouwbaar partnerschap is één van hun grootste troeven want beide bedrijven stellen één zaak voorop: alles in het werk stellen om tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten. Ze willen producten maken en verdelen waar hun klanten en consumenten nog jaren plezier aan beleven. Daarom ook kunt u bij hen rekenen op een ijzersterke kwaliteit en garantie.

Getest en goedgekeurd

Met dat idee in het achterhoofd worden alle producten en services uitgewerkt. De kwaliteit is afgestemd en getest op een jarenlang intensief gebruik. Dankzij eigen marktonderzoek weet Blum perfect hoe keukens over heel de wereld gebruikt worden en wat meubelmakers en producenten verwachten van meubelbeslag. Het ideale uitgangspunt voor hun ontwikkeling. In hun eigen testcentrum onderwerpen ze alle producten aan strenge bewegings- en belastingstesten, corrosietesten en materiaaltesten. Alleen na het slagen in deze intensieve testen brengen ze wereldwijd iets op de markt. “Lades, deuren of klapdeuren worden in de keuken in het totaal meer dan 80 keer per dag geopend en weer gesloten”, klinkt het bij Blum. “Na 20 jaar intensief gebruik, loopt het aantal bewegingen dan ook hoog op. Daarom testen we bv. onze scharnieren op meer dan 200.000 openings- en sluitbewegingen.”

Levenslange garantie

Dankzij al deze inspanningen bij het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe producten, kunnen ze met zekerheid stellen dat producten van Blum een meubelleven lang zullen meegaan. Daar is ook Van Hoecke van overtuigd en daarom bieden ze hun klanten een levenslange garantie op Blum producten. Met deze extra service, gaan ze nog een stap verder bij het ontzorgen van de klant want ook na plaatsing kunnen ze met een gerust hart de consument verzekeren van een uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak waar ze nog jaren plezier aan beleven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details