NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een klare lijn
De beide LED Tapes broederlijk naast elkaar.

Een klare lijn

Verlichtingsfabrikant Hera weet dat een goede verlichting cruciaal is om optimale werkomstandigheden te creëren. Dat is in de keuken zo maar telt eigenlijk overal in de woning (keuken, bad-, woon- en slaapkamer).
Met een aantal speciaal ontwikkelde producten, zoals elegante armaturen die onder of in een keukenkast worden geplaatst, vergemakkelijkt Hera het leven en werken in de keuken. Twee nieuwkomers, de LED Basic Tapes COB-4 en COB-10, breiden het gamma nog verder uit.

Geen zichtbare puntjes

Een belangrijke troef bij de nieuwe LED Basic Tapes COB-4 en COB-10 is dat, dankzij het gebruik van een continu laagje fosfor, er geen lichtpuntjes zichtbaar zijn. Dit betekent dat, indien dit nodig zou blijken, de beide producten zonder een cover of profiel inzetbaar zijn. Een nieuwe manier van plaatsing van de leds en optieken zorgt bovendien dat ook wanneer het licht niet brandt de afzonderlijke leds niet zichtbaar zijn. “LED Tape COB is dan ook inzetbaar in een heleboel architecturale toepassingen”, benadrukt de fabrikant.

Beschikbaar op rollen van 5 meter, makkelijk in te korten met intervallen van 50 millimeter.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Het cijfer in de productnaam geeft de breedte in millimeter aan van de LED Tape. “De lichtopbrengst van beide producten is zeer hoog”, verduidelijkt Hera. “De COB-4 heeft een efficiëntie van ongeveer 115 lumen per Watt, bij de COB-10 is dan ongeveer 110 lumen per Watt. Een uitstekende kleurweergave en de eerder genoemde voordelen qua plaatsing maken beide modellen een ideale oplossing in die situaties waar de verlichtingseisen hoog liggen.” LED Tape COB-4 en COB-10 zijn beschikbaar op rollen van 5 meter met de mogelijkheid individueel in te korten met intervallen van 50 millimeter. Via de online Hera configurator zijn individuele lengtes mogelijk die dan als afgewerkt product worden vervaardigd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details