NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een goede balans tussen design en functie

Een goede balans tussen design en functie

Samen met de keukenkraan is de spoelbak het meest gebruikte ‘toestel’ in de keuken, meer dan eender welk apparaat. Meer dan de kookplaat, meer dan de keukenkasten ook. Het spreekt dus voor zich dat spoelbakkenfabrikant Reginox elke dag opnieuw kwaliteit en innovatie brengt.

We verstoppen onze keuken niet meer in een kamer apart. Meer zelfs, de keuken is het zenuwcentrum van elke woning geworden.
Hier beginnen we samen aan de dag, gebeuren tal van verschillende taken (thuiswerk, schoolwerk, gezellige gesprekken) en wordt de dag afgesloten. We nodigen onze gasten uit een kijkje te nemen in onze keuken. Het spreekt dan ook voor zich dat ook de spoelbak mooi moet zijn. Functioneel, dat staat buiten kijf. Maar het oog wil ook wat.

New York PVD, een innovatieve manier van kleuren levert pareltjes op. Hier: gun metal silver en gold flax.

Innovatief gekleurd

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten en wordt zelfs door velen gezien als de hoofdstad van de wereld. New York is ook de naam van een designspoelbakkenreeks met een superstrakke vormgeving bij Reginox. Recent kreeg deze reeks inox spoeltafels een uitbreiding, met name met New York PVD. Mickel Stans, accountmanager België van Reginox: “New York in kleur zeg maar. Geheel volgens ons DNA van innovatieve fabrikant gebeurt de kleuring op een innovatieve manier, met de PVD-techniek.
Drie verschillende kleuren zijn beschikbaar: gun metal silver, copper rose en gold flax. De New York PVD spoelbakken zijn ideaal te combineren met de PVD kranen van Reginox”

Colorado Jet Black met keukenkraan en zeepdispenser in matching colors.

Zwart blijft hot

De trendkleur in de keuken de voorbije jaren (en nu nog steeds) is wel zwart. Geen probleem voor Reginox dat met onder meer de Colorado Jet Black een exemplaar in het assortiment heeft dat zeker zijn weg vindt naar veel moderne keukens. “Niet alleen de spoelbak is zwart, ook de horizontale spijltjes als overloop en de korfplug inclusief zeef zijn in de kleur Jet Black”, geeft Stans aan. “Het plaatje wordt pas echt compleet met zwarte Reginox-kranen en bijpassende zeepdispenser, uiteraard ook in Jet Black.” Een tweede voorbeeld van een spoelbak in Jet Black is de L18 390 OKG. “Eenvoud ten top”, benadrukt Stans. “Een elegante spoelbak, eveneens uitgevoerd met een zwarte korfplugset, inclusief zwarte zeef.”

Duurzaam, solide en helemaal op maat, de roestvrijstalen werkbladen van Reginox.

Exact op maat

Ook de werkbladen springen uiteraard meteen in het oog. En ook daar weet Reginox raad mee. Zo biedt de Nederlandse fabrikant werkbladen op maat aan in roestvrij staal, het meest stoere en duurzame materiaal dat je voor een keuken kan kiezen. Bovendien beschikt roestvrij staal over een pak praktische voordelen: erg hygiënisch, eenvoudig schoon te maken en zeer solide. Stans: “Van dit hoogwaardig materiaal maken we werkbladen exact op maat. De werkbladen worden keurig ingelast zodat er een unieke eenheid ontstaat. Naadloos gelaste kookbruggen, vlakbouw kookplaatuitsparingen, hoek- en kolomuitsparingen, … het behoort allemaal tot de mogelijkheden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details