Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Nieuws

Een eigentijdse blokkendoos

shutterstock_380016169-kopiëren
De vernieuwde homepagina van Bermabru. De blokken nemen de surfer bij de hand.

Tekst | Bermabru

Beeld | Bermabru

1 november 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Zowel particulieren als professionals zoeken meer en meer online naar informatie. Een overzichtelijke website is dus een must, weet ook Bermabru dat haar webstek volledig vernieuwde.

De websites van groothandels Bermabru en Berma-Decor steken in een nieuw jasje. Het concept: een eigentijdse blokkendoos. Zo vindt de bezoeker naast technische info nu ook commerciële en visuele informatie. Bestellen kan uiteraard nog steeds online.

Meest bekeken items

Op het eerste deel van de vernieuwde website verzamelde Bermabru de meest geraadpleegde informatie, zoals catalogi, nieuwe producten, diverse brochures en belangrijke bedrijfsinformatie (vakantieperiodes, beursactiviteiten,…). Ook het professionele gedeelte van de website, veilig beschermd door een login, vinden we hier. Een persoonlijk account geeft een handig overzicht van vroegere bestellingen, facturen en zo meer. 

De webshop bleef onveranderd, al wordt deze uiteraard steeds voorzien van nieuwe informatie, extra beeldmateriaal, montagehandleidingen en handige links. De catalogi en de webshop zijn rechtstreeks aan elkaar gelinkt via de artikelnummers. Dit geeft enerzijds de mogelijkheid tot snelle bestellingen en anderzijds ontstaat een mooi visueel overzicht van het artikel met eventuele aanvullingen of alternatieven.

Extra info

Het tweede deel van de website bestaat uit enkele blokken met themapagina’s. Hier verzamelt Bermabru extra achtergrondinformatie over bepaalde leveranciers of productgroepen. Bijkomende links leiden naar nog meer technische of commerciële info en beeldmateriaal door middel van eigen documentatie. Een link naar de belangrijkste partnerleveranciers en social media mag uiteraard niet ontbreken. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details