NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een designupgrade voor elke Nolte-keuken
Een neoMARBLE front combineert mooi met een donker werkblad terwijl de neoLODGE van de kolom- en hangkasten net een tegenpool vormen voor het opvallende marmerfront.

Een designupgrade voor elke Nolte-keuken

We leven in een boeiende tijd, met een pak mogelijkheden om ons leven vorm te geven naar onze eigen wensen en behoeften. Ook bij de keuze van de keuken sijpelen deze mogelijkheden binnen want naast een reeks standaardproducten zien we meer en meer een drang naar maximale individualiteit. Nolte vult deze zoektocht in met nolteneo.

Individualisering zoals nooit tevoren. Sara De Schoenmaeker van Nolte: “Met nolteneo hoeft het je aan niets te ontbreken. Diverse planningsmogelijkheden, exclusieve fronten en decoratieve elementen brengen individualisering naar the next level. Het hele assortiment van Nolte staat ter beschikking, en dat is al immens, en voor nolteneo komt daar nog een uitgebreide selectie aan speciale types en decoratieve elementen bij.”

Het bijzondere productieproces van neoSLATE maakt elk driedimensionaal leisteenoppervlak, en dus elk front, uniek.

Een uitgebreid assortiment… en meer

“Een van de basiselementen van elke nolteneo-keuken is de neoBOX”, legt De Schoenmaeker uit. “Dit is het hoogwaardige lade- en uittreksysteem waarmee we modern design ook in de kast laten doorlopen. De smalle ladezijwand overtuigt door zijn eenvoudige elegantie. Het bijzondere statement van nolteneo wordt gegeven door de buitengewone oppervlakken met unieke patronen en structuren. Zo is er bijvoorbeeld het front neoMARBLE dat in combinatie met een donker werkblad een edele en individuele look creëert. Een marmering van de fronten versterkt dit nog. In de kolom- en hangkasten kan bijvoorbeeld de neoLODGE worden gepland, als harmonieuze tegenpool voor het opvallende marmerfront. Het gegroefde eikenfineer maakt indruk met een heel bijzondere haptiek.”

Compatibele programma’s

Natuurlijk zijn de grote flexibiliteit en de daarmee verbonden mogelijkheden voor een individuele keukenplanning de bijzonderheden van nolteneo. “Maar we mogen de consequente voortzetting van een keukenconcept dat al decennialang succesvol is niet uit het oog verliezen”, benadrukt De Schoenmaeker. “Het betekent dat alle exclusieve nolteneo-producten en decoratieve elementen volledig gecombineerd kunnen worden met het ‘gewone’ Nolte-keukenprogramma. Ben je een Nolte-keuken aan het plannen maar wil je er een heel individueel tintje aan toevoegen? Voeg een exclusief product of decoratief element toe en verander je reeds geweldige Nolte-keuken in een handomdraai in een unieke nolteneo-keuken.”

Internationale spotlight

Op de internationale vakbeurs Eurocucina in Milaan vult Nolte een stand van ongeveer 450 vierkante meter. De nieuwste keukenontwerpen prijken er naast oplossingen voor de woonkamer, bijkeuken en badkamers. De Schoenmaeker: “Nolteneo is zeker van de partij met exclusieve fronten van hout, leisteen of zelfs spiegels, maar ook met hoogwaardige houtreproducties. Elke nolteneo-keuken op de stand is uitgerust met het lade- en uittreksysteem neoBOX. Maar vooral, een bezoek aan de stand geeft iedereen de kans te praten met designers en productexperts en zo de vele mogelijkheden tot in detail te bespreken.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details