NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een beredeneerde zijsprong

Een beredeneerde zijsprong

Wanneer de leveranciers van een distributeur van materiaal voor HVAC en grootkeukens op zoek gaan naar nieuwe markten om aan te boren, dan zijn er twee opties: de trein laten passeren of volop meestappen in het verhaal. Linum Europe koos voluit voor het tweede.

Linum Europe, opgestart in 1983 door Fred Vanderbeke, is een Belgische distributeur van artikelen voor koeltechniek, HVAC, horeca en grootkeukens. De jarenlange samenwerking met tal van fabrikanten levert vandaag een schat aan kennis en ervaring op. Drie jaar geleden nam Linum Europe een opvallende zijsprong met de uitbreiding van het gamma naar spoelunits en kraanwerk voor residentiële keukens. “De hygiënenormen en kwaliteitseisen die we hanteren bij ons gamma voor grootkeukens vertalen we naar deze voor privé-keukens”, aldus Robbie Naessens, marketing manager bij Linum Europe.

Een streng geselecteerd gamma mengkranen vervolledigt het Linum Concept aanbod (standaard of elektronisch).

Linum Concept

Roestvrijstalen spoelbakken met verschillende radiussen en bijhorend kraanwerk, dat is het portfolio waarmee Linum Concept een alternatief biedt aan gekende spelers op de markt. “De samenwerking met onze fabrikanten loopt gesmeerd”, benadrukt Naessens. “De kwaliteit is top, de knowhow is aanwezig. Snel leverbare producten met een optimale kwaliteit/prijsverhouding als standaard, daar staan we voor. We staan bij onze klanten, installateurs en inrichters, gekend dat we over een grote voorraad beschikken. De producten van Linum Concept vormen daarop geen uitzondering. Wat enkele jaren geleden startte met enkele producten bij bestaande leveranciers, is vandaag een geslaagde mix van functionaliteit, topdesign en innovatie. Nieuwe leveranciers zijn erbij gekomen, het gamma groeit. We verhuizen dit najaar naar een nieuwbouw om onze bestaande groei en de internationale groeiplannen van Linum Europe in het algemeen te kunnen verwezenlijken.”

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details