NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Duurzaamheid duurt het langst
De speciale sproeiarm van de CornerIntense™-vaatwasser verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil.

Duurzaamheid duurt het langst

Duurzame ontwikkeling is het uitgangspunt bij Beko. Het bedrijf zet met stip in op haar missie om de toekomst te verbeteren en een stukje mooier te maken voor de volgende generatie. Een dagelijkse inzet om milieuvriendelijke en duurzame producten te ontwikkelen is dan ook het wapen in de strijd van Beko om onze planeet bij te staan.

Wie voor Beko kiest, vertrouwt op een internationaal gerenommeerd merk van hoogwaardige huishoudapparaten. En het mag gezegd, deze vallen bij de consument in de smaak. “Voor minder dan slimme oplossingen die in het dagelijkse leven een echt verschil maken, gaan we niet”, klinkt het vastberaden bij Beko. “Maar we gaan wel een pak verder dan dat. We willen namelijk de milieu-impact van onze producten steeds verder verkleinen en zetten dan ook onvermoeibaar in op de energiezuinigheid ervan. Maar ook een makkelijker herstel en hoge graad van recycleerbaarheid zijn belangrijke aandachtspunten, naast uiteraard een strak, hoogstaand ontwerp met geavanceerde technologie. Zo staan we garant voor duurzame huishoudapparaten.”

Beko: “De AeroPerfect-technologie in de Beyond-ovens verspreidt de hete lucht perfect voor een ideale bereiding van de maaltijden.”

Een tweede leven

Beko maakt voor bepaalde onderdelen van de geproduceerde huishoudapparaten gebruik van gerecyclede en biologische materialen. “Dat is vriendelijker voor onze planeet zonder dat we afbreuk doen aan de prestaties en de duurzaamheid”, benadrukt de fabrikant. Daarnaast krijgt plastic ook een tweede leven binnen de RecycledNet®-ovens. Onderdelen van deze ovens worden gemaakt van gerecycleerde visnetten en industrieel draadafval. “Elk jaar verwonden of doden visnetten wel duizenden walvissen, dolfijnen en andere zeedieren”, verklaart Beko deze keuze. “We zetten deze gerecycleerde materialen om in hoogwaardige materialen en dragen zo ons (klein) steentje bij om onze natuurlijke omgeving weer gezond te maken.”

HarvestFresh bootst een natuurlijke 24-urencyclus na om vitaminen langer te bewaren.

Ook technologie speelt een rol

Met de ontwikkeling van innovatieve technologieën beschikt Beko over nog meer troeven om de natuur bij te staan. En ook de gebruikers plukken hier uiteraard de vruchten van. Denk maar aan de AeroPerfect-technologie met 3D hete lucht in de nieuwe ovenserie. De nieuwe binnenkant van deze ovens houdt warmte tijdens het koken veel beter binnen, en maakt bereidingen sneller klaar (tot 27%) en gelijkmatiger gegaard (tot 40%).

In de koelkast resulteert de HarvestFresh-technologie in een langere bewaring van vitaminen. In de groentelade bootst de ingebouwde verlichting namelijk een volledige 24-uren zoncyclus en natuurlijk licht na. “Dit garandeert het langer behoud van vitaminen en voedingsstoffen en dus een gezondere maaltijd”, legt Beko uit. “En na het koken kan alles in de Beko CornerIntense™ -vaatwasser die met zijn innovatieve sproeiarm de vaat vijf keer krachtiger reinigt zonder daarbij meer water te gebruiken. De ultrakrachtige waterstralen verwijderen het meest hardnekkige vuil.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details