NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Dubbele winst
Corno Turno werkt ook wanneer de snijplank op de spoelunit ligt.

Dubbele winst

Tekst Tom Rampelbergh   Beeld Naber

De German Design Award is een prijs die iedere fabrikant graag in zijn prijzenkast wil bijzetten. Een professionele jury quoteert immers in deze internationale designwedstrijd meer dan 5000 inzendingen op het vlak van innovatief design. De ‘allerbesten’ krijgen het predicaat ‘Gold’ en dit jaar viel deze eer onder meer te beurt aan de Corno Turno van Naber.

Gelijk met het werkblad

5000 inzendingen en slechts 76 producten en projecten schopten het tot een ‘Gold’ vermelding. De Corno Turno spoelunit met vast geïntegreerde, zwenkbare kraan leverde Naber zo’n hoogste onderscheiding op. De flexibiliteit van deze elegante innovatie viel de jury meteen op. Zowel voor het venster als in een keukeneiland komt ze volledig tot haar recht. Aangezien de kraan volledig in de spoelunit kan verzinken, belemmert ze niet dat een venster kan opengezet worden. Ook kan de kraan worden gebruikt wanneer de bijbehorende snijplank op de spoelunit ligt. Deze handigheid levert extra werkplek op.

Een handig platform is het meest opvallende kenmerk van de inbouwspoelbak PickUP.

Twee niveaus

In de categorie ‘Excellent Product Design – Kitchen’ was er bovendien een prijs weggelegd voor de keramische inbouwspoelbak PickUP. Wat meteen opvalt aan deze serie is het platform dat zich in elke spoelbak bevindt en van het onderste gedeelte een kleine kom maakt. Dit zorgt er voor dat aanzienlijk wat water kan worden bespaard bij het afwassen met de hand. Het platform is zeer handig om bijvoorbeeld borden op te plaatsen of gekuiste groenten even weg te leggen. De hoge slag- en krasvastheid van het materiaal en het mooie kleurgebruik garanderen een blijvende hoogwaardige uitstraling van deze prijswinnende inbouwspoelbak PickUP. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details