NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Driedubbel feest

Driedubbel feest

Eén ding is zeker, de keukensector weet wat flexibiliteit is. In tijden van lockdowns en andere beperkingen rechtten de keukenprofessionals de rug. Innovaties, productlanceringen, opmerkelijke projecten… En nu zijn de beurzen en events weer van de partij.

Na anderhalf jaar COVID-19 en al haar gevolgen was de voorbije septembermaand een opluchting en meteen een klepper van formaat. Dankzij de versoepelingen in de covidmaatregelen waren er weer tal van (inter)nationale beurzen en events. V-ZUG was prominent aanwezig in Löhne en Milaan.

La Casa Fluida, een ambitieus project waaraan V-ZUG met plezier meewerkte.

Het huis van de toekomst

Elle Decor vroeg aan architecte Elisa Ossino en landschapsarchitect Marco Bay om een volledig nieuw huis te ontwerpen. Insteek van het project: hoe zal het huis van de toekomst voldoen aan de (nieuwe) eisen van de bewoners? In het historische Palazzo Bovara creëerden ze La Casa Fluida, een woning van elf opeenvolgende ruimtes, binnen en buiten, waarbij comfort maar vooral de flexibiliteit van ruimtes centraal staan. Naast design en architectuur zijn ook een natuurlijke benadering van technologische interfaces en duurzaamheid belangrijke pijlers in het project. V-ZUG is prominent aanwezig in La Casa Fluida, in de leefruimte met twee RefreshButlers en in de keuken tal van apparaten uit de nieuwe Excellence Line, het Fullflex-kookveld en de Adora-vaatwasmachine. “We zijn zeer trots dat we gevraagd werden om deel uit te maken van dit ambitieuze project”, klinkt het bij V-ZUG. “Een uitgelezen kans om V-ZUG uitgebreid voor te stellen en de aandacht te vestigen op onze toestellen in een setting die designers, architecten en de media aantrok. Daarnaast waren we aanwezig bij verschillende partners en hadden we een eigen stand.

Excellent niveau

Ook in Duitsland vond het internationale keukenpubliek een pak keukenlekkers. De gekende Küchenmeile vond weer plaats. Elk jaar trekken vele geïnteresseerde keukenprofessionals naar deze hoogmis. Ook V-ZUG was opnieuw van de partij. Samen met vier andere gerenommeerde merken opende V-ZUG de deuren van het beurscentrum Architekturwerkstatt. “Het uitgelezen platform om de bezoekers hier onze nieuwe Excellence Line voor te stellen”, benadrukt Michel Van Dommelen van V-ZUG België tijdens de rondleiding. “We zijn trots op deze nieuwe toestelgeneratie die de bak- en (combi-)stoomovens naar een revolutionair hoog niveau tillen. Maar we zijn vooral blij dat we ze ‘in het echt’ aan de wereld kunnen en mogen tonen.”

V-ZUG: “Eindelijk kunnen we de Excellence Line aan de wereld voorstellen.”

Stoomfeest

Wat ooit begon met eenvoudige waterdruppels is vandaag een zeer nauwkeurige technologie geworden. Eentje die vandaag een verjaardag viert. V-ZUG viert 20 jaar stomen en blikt graag terug op dit succesverhaal dat uitmondt in de lancering van de Excellence Line. “In 2001 kwamen we met de Combi-Steam SL, een veelzijdig inzetbaar toestel dat de stoomfuncties combineerde met de conventionele bereidingsprogramma’s van de bakoven”, schetst Van Dommelen. “Het toestel was een hit dankzij de geraffineerde combinatie van gestuurde stoom, echte hete lucht en de intelligente technologie. Eenvoudig, veilig en snel kwamen de beste kook- en bakresultaten op tafel. En in het jubileumjaar komen we met de Excellence Line, wellicht onze grootste mijlpaal op het gebied van techniek en design. Geen eindpunt, we staan klaar voor nog eens 20 jaar topproducten en innovaties.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details