NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Drie revolutonaire producten in één; wij noemen dit de MISTRAL.

Drie revolutonaire producten in één; wij noemen dit de MISTRAL.

De STEEL Mistral is het eerste fornuis ter wereld, waarin een oven, inductiekookplaat en kookveldafzuiging gecombineerd wordt.

De borsteloze high-performance motor, heeft een afzuigcapaciteit van 700m3/per uur verdeeld over vier standen met een maximaal geluidsniveau van slechts 63dB. Hierdoor worden kookluchten, zeer effectief en geruisloos afgezogen.

De FLEXzone inductietechniek, laat zich vanzelfsprekend bedienen door oerdegelijke massief stalen bedieningsknoppen, welke vanzelfsprekend aan de voorzijde van het fornuis zijn geplaatst. Deze zijn niet alleen gemakkelijk bij het bedienen van de inductie zones, maar zorgen tevens voor meer ruimte op het inductiekookveld.

De Mistral is standaard voorzien van koolstoffilters, geschikt voor plasma techniek en luchtafvoer rechtstreeks naar buiten.

De multifunctionele hetelucht oven heeft een netto capaciteit van 91 liter en is uitgerust met de nieuwe en gepatenteerde INNVENT-ventilatietechniek. Twee ventilatoren draaien in tegenovergestelde richting, wat zorgt voor de perfecte heteluchtverdeling over de gehele oppervlakte op alle niveaus.

De oven heeft een maximaal temperatuurbereik van 315°C.

Het full color TFT scherm, is eveneens middels bedieningsknoppen electronisch instelbaar en weergeeft indien gewenst de kerntemperatuur van het gerecht. 

De soft-close deurscharnieren zorgen voor een geruisloze deursluiting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details