NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Draaiknoppen geven strakke kookplaat met ingebouwde afzuiging extra dimensie
De Novy Easy 90 Prestige combineert een extra grote, 90 centimeter brede kookplaat met een ingebouwde afzuiging. De klant kiest uit klassieke luchtafvoer of recirculatie.

Draaiknoppen geven strakke kookplaat met ingebouwde afzuiging extra dimensie

Strakke look, uiterst stille werking, doordacht design, gebruiksgemak, slimme en snelle afvoer en eenvoudig onderhoud – het zijn kenmerken die de Novy Easy-reeks tot één van de populaire modellen binnen het gamma van de werkbladafzuiging maken. Vandaag stelt de specialist in dampkappen, kookplaten en designverlichting de Novy Easy 90 Prestige voor. De nieuwste telg uit de familie combineert een extra grote, 90 centimeter brede kookplaat met een onzichtbaar geïntegreerde, krachtige afzuiging en elegante draaiknoppen uit zwart gepoedercoat aluminium als finishing touch.

Groot kookoppervlak, subtiele afzuiging

De nieuwe Novy Easy 90 Prestige, die vanaf juni 2024 beschikbaar zal zijn, heeft heel wat troeven, waar zowel keukenbouwers als consumenten mee kunnen uitpakken. “De traditionele touchbediening van de Easy-reeks is vervangen door stijlvolle, maar solide draaiknoppen uit zwart gepoedercoat aluminium. Aangezien ze niet op de kookplaat maar aan de voorkant aangebracht zijn, ontstaat een groter kookoppervlak. De tactiele kwaliteit van deze draaiknoppen, met nauwkeurige klikken die voelbaar zijn, onderstrepen de moeiteloze bediening van zowel het kook- als afzuiggedeelte van deze kookplaat met ingebouwde afzuiging”, licht productmarketingmanager Ignace Soete toe. “De beschikbare ruimte wordt nog uitgebreid door de keuze voor een extra grote, 90 centimeter brede kookplaat. De octagonale flexzones, die ook gekoppeld kunnen worden, hebben we strategisch rond de centraal geïntegreerde afzuiging gerangschikt. De krachtige afzuigunit komt dus niet zichtbaar aan plafond of muur, maar zit subtiel verborgen in het werkblad achter een elegant zwart metalen rooster. De afzuiging start automatisch, waarna kookdampen moeiteloos afgevoerd worden dankzij de geoptimaliseerde luchtstroom.”

De krachtige afzuigunit zit subtiel verborgen in het werkblad achter een elegant zwart metalen rooster.

Klassieke afvoer of recirculatie

De Novy Easy 90 Prestige blinkt uit door de flexibiliteit om die lucht af te voeren. Je kan namelijk kiezen voor de klassieke, externe luchtafvoer of voor de standaard energiebesparende recirculatiestand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de succesvolle, gerenommeerde Novy Pure 2.0 technologie, waar de geurtjes verwerkt worden via een actieve koolfilter die tot wel 450 kookuren meegaat. 

“We bieden bewust hoogwaardige recirculatiesystemen aan, die niet alleen de lucht zuiveren van geuren en vet, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Zo spelen we in op de groeiende vraag naar recirculatie in keukenventilatie en de trend naar duurzaamheid en energie-efficiëntie”, gaat de productmarketingmanager verder. “Naast de geavanceerde technologieën integreerden we in deze werkbladafzuiging ook een scala aan handige automatische functies. Denk maar aan de herkenningsfunctie voor kookpotten of de aankookautomaat, waardoor koken een intuïtieve ervaring wordt.”

De octagonale flexzones zijn strategisch rond de centraal geïntegreerde afzuiging gerangschikt.

Fluisterstille werking en eenvoudig in onderhoud

Net als de andere dampkappen in het gamma van Novy blinkt deze afzuigunit uit door de fluisterstille werking. Daarvoor zorgen een speciale motor en een akoestisch geoptimaliseerd ontwerp. De energiezuinige motor met een uniek A+++ energielabel zit trouwens onder de kookplaat, waardoor men ongestoord kan genieten in de keuken. Schoonmaken is bovendien ‘a piece of cake’. Onderdelen en kookplaat maakt men eenvoudig schoon met een doekje, water en een mild schoonmaakmiddel. Het rooster en de vetfilter zijn vaatwasserbestendig. 

“Met deze Novy Easy 90 Prestige hebben we minimalisme in de keuken een nieuwe definitie willen geven”, sluit Ignace af. “Het is voor ons de belichaming van stijl en comfort voor de moderne keuken dankzij een eenvoudige installatie, een slank ontwerp dat in alle versies toch voldoende ruimte biedt voor opberglades en een internationaal gewaardeerde functionaliteit zoals de bediening met draaiknoppen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details