NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Diepgaand engagement tussen zelfstandige vakspecialisten, leveranciers en klanten
Brio houdt zeer nauwgezet de vinger aan de pols van de markt, met oog voor nieuwigheden en de laatste trends.

Diepgaand engagement tussen zelfstandige vakspecialisten, leveranciers en klanten

Samen met de nakende lente kondigen heel wat woonbeurzen zich aan. Batibouw kondigt zich aan. Waarom de consument straks weer massaal richting beursvloer trekt? Alles wat hij kan wensen voor zijn woondroom – en liefst nog een beetje meer – onder één dak. De verwachtingen zijn hooggespannen, trouwens net zo goed wanneer hij vandaag of morgen de toonzaal van een keuken-, badkamer- of interieurzaak binnenstapt. Vakmanschap, gecombineerd met service, is key. Brio Group is er om deze expertise van zijn partners te ondersteunen, over de hele lijn. Een diepgaand engagement tussen de zelfstandige vakspecialisten, leveranciers én de klanten maakt daarbij het verschil.

Het nieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties in Rijkevorsel.

De klant anno 2024 is geïnformeerd, kritisch en veeleisend. Terecht! Aan de vakspecialist om niet alleen aan deze verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen. Het doel: ‘customer delighting’. Elk aspect van de customer journey is daarbij van belang: van de allereerste indruk tot en met de dienst na verkoop. Een complex gegeven, waarbij je als Brio-partner kan rekenen op de kracht van een groep met hands-on mentaliteit.

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw en SD Luxury Living: totaalinrichting in België én in Spanje.

Dynamische partners, klaar voor de toekomst

Alles wat de consument zoekt en wenst op één adres? Niet alleen de sterkte van een woon- en bouwbeurs, maar ook van interieurbouwers en vaklui die klaar zijn voor de toekomst. De verbreding van de markt is immers een feit. De klant, zeker in het hogere segment, is uit op een uniform totaalplaatje: van keuken tot badkamer en van laundry room tot haardmeubel. Diverse Brio-partners spelen in op de high-end vraag met een brede en soms zelfs allesomvattende en ontzorgende totaalservice. Ooms Woonrealisaties profileert zich als hotspot in de Antwerpse Kempen voor wie wil bouwen, renoveren of zijn woning wil voorzien van een kwalitatief interieur op maat. Totaalinrichting next level, met als uithangbord een nieuw inspiratiecentrum met ruim 2.000 m² aan bouw- en wooninspiratie. Ook SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw in Herentals blinkt uit in allesomvattende totaalprojecten, met naast houtskeletbouw en dak-en gevelwerken ook de totaalinrichting van het interieur. Met SD Luxury Living bedient deze onderneming nu ook klanten in Spanje, meer bepaald met de afwerking en inrichting van villa’s aan de Costa Blanca. Een ander treffend voorbeeld is Brio-partner Frako, met toonzalen in Zoersel, Weelde en Merelbeke, die vanuit de expertise als keukenbouwer is uitgegroeid tot gewaardeerde specialist in totaalinrichting. Last but not least vermelden we graag Vreys Electro/Vreys Keukens in Lommel, een familiebedrijf dat zich initieel specialiseerde in bruingoed en grote huishoudtoestellen, maar de activiteiten heeft uitgebreid met keukenbouw. Vreys is dan zowel partner van Brio-Group (voor KRT) als van Exellent (voor ERT), die beide trouwens deel uitmaken van de overkoepelende Connect+ Group. Samen sterker, samen beter… op alle niveaus.

Vreys Electro/Vreys Keukens in Lommel, zowel actief in het ERT- als KRT-kanaal.

Inspelend op de verbreding van de markt

Als retailgroep is Brio een onestopshop voor de interieurinrichter – ook deze die zijn activiteiten wenst te verbreden – met een ruim gamma aan diensten en producten. Peter Vanthienen van Brio Group: “We houden zeer nauwgezet de vinger aan de pols van de markt, met oog voor nieuwigheden en de laatste trends. Dus ook voor de badkamer die in huis aanzienlijk aan belang wint. Dit uit zich in een steeds ruimer wordend en trend­gevoeliger aanbod dat dus sneller wordt vernieuwd. Hierin willen we onze partners ondersteunen.” Brio heeft een uniek netwerk van partnerships met zeer diverse leveranciers, zo ook met Artissan Wellness. Deze partner staat garant voor een kwalitatief en divers aanbod aan wellnessoplossingen – van stoomdouche over infrarood tot sauna -, mét service. Het Brio-vertrouwen waardig.

De toonzaal van Brio partner Frako in Weelde.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details