NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Designlabel biedt Europese kwaliteit aan concurrentiële prijs
Het O-Plus Omega-meubel met vijf verschillende openingsmogelijkheden en negen kleuren, hier gecombineerd met de ronde O-Plus Black Line-spiegel.

Designlabel biedt Europese kwaliteit aan concurrentiële prijs

Met 61 zijn ze al, de geselecteerde vaklui gespecialiseerd in badkamers, keukens en interieurbouw die O-Plus-producten aanbieden. En dit aantal groeit gestaag. Ze geloven in de onderscheidende kracht van dit jonge designlabel dat een hoge vlucht neemt. O-Plus staat voor een zeer compleet assortiment aan producten voor badkamer en keuken die exclusief verkrijgbaar zijn via de vakhandel. Europese kwaliteit en uitmuntend design, mee met de laatste trends, aan een eerlijke, correcte en vooral ook concurrentiële prijs is daarbij het motto.

In een bij momenten woelige markt moet men zich als vakman kunnen onderscheiden. En dat is waar O-Plus in beeld komt. Freek Fourneau: “Als exclusieve verdeler van O-Plus-producten voor badkamers en keukens vinden we het belangrijk de best mogelijke prijs te garanderen aan onze professionals. Geen internetverkoop, maar enkel en alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten voor badkamer en keuken die via de geselecteerde vakman aan de consument worden aan­geboden, uiteraard met het nodige advies en de deskundige service.”

O-Plus Piazza-douchebak in mineraalcomposiet in antraciet, slechts één van de veertien beschikbare kleuren.

Made in Europe

Kwaliteit, design en duurzaamheid, dat is in een notendop waar O-Plus voor staat. “We werken enkel met Belgische en bij aanvulling Europese fabrikanten van A-merken. Geen compromissen wat de kwaliteit betreft. Dat gaat zowel op voor de producten binnen het hogere middensegment – trouwens het leeuwenaandeel van het O-Plus-aanbod – maar ook voor het instapassortiment dat zijn weg vindt naar de projectmarkt.” Het assortiment is zowel diep als breed, wat resulteert is een lijvige O-Plus-badkamercatalogus. Deze omvat zowat alles voor het bad, de douche, badkamermeubels en spiegels, porselein en accessoires. Zo goed als alle referenties zijn trouwens leverbaar uit stock, wat resulteert in flexibele en correcte levertijden. 

High-end spoelbakken met pvd-coating

De keukencatalogus is op zijn beurt toegespitst op designkranen en spoelbakken in Silgranit en roestvrij staal. Freek Fourneau: “Hierbij volgen we ook de laatste trends, met handgelaste rvs spoelbakken met pvd-coating in de kleuren Gold, Copper en Gunmetal. Zowel geschikt voor onderbouw, vlakbouw of slimtop en verkrijgbaar in drie formaten met één of anderhalve bak. De bijpassende kranen maken het plaatje compleet.” Beide catalogi kunnen vanaf de O-Plus-website worden gedownload, een website die trouwens ook inspireert en de weg wijst naar de verdelers en vaklui.

O-Plus-keukenspoelbakken in Gold, Copper en Gunmetal.

Individueel design voor een uniek signatuur

Als maatwerker in de badkamer- en interieurbouw wil je je natuurlijk onderscheiden met individueel design en ook dat heeft O-Plus goed begrepen. Denk daarbij aan de vele opties en mogelijkheden tot maatwerk. Zo zijn de O-Plus-showerpipes by Treemme, verkrijgbaar in maar liefst 14 verschillende finishes waaronder hier ook 3 nieuwe pvd-kleuren. Een ander voorbeeld is de Piazza-douchebak in mineraalcomposiet met keuze uit 14 kleuren, 20 standaardformaten (eenvoudig op maat te zagen) en mogelijkheid tot maatwerk door de fabriek. Ook het Apollo-wastafeltablet laat maatwerk toe, zowel qua afmeting als wat betreft de positie en de vorm van de waskommen. Het resultaat? Een unieke bad­kamer, perfect op maat van de klant en met het signatuur van de vakman/ontwerper.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details