NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Designbrand blinkt uit door uniek, kwalitatief en uitgebreid assortiment

Designbrand blinkt uit door uniek, kwalitatief en uitgebreid assortiment

O-Plus Bathroom & Kitchen Solutions laat zich opmerken! In tien jaar tijd is dit merk uitgegroeid tot een referentie, een label dat synoniem staat voor kwaliteit en een ruime keuze aan innovatieve oplossingen met hoog designgehalte en concurrentiële prijzen. Vooral de lijvige catalogus met sanitaire toestellen en accessoires maakt indruk. 

Het uitgangspunt van O-Plus Bathroom & Kitchen Solutions? Een compleet assortiment aan zorgvuldig geselecteerde producten voor badkamer en keuken waarbij kwaliteit, design en duurzaamheid centraal staan. Functionele en tijdloze kwaliteit die blijft, gemaakt door vakmannen voor vakmannen. Het O-Plus assortiment is exclusief te verkrijgen via de vakhandel gespecialiseerd in badkamers en totaalinterieurbouw. Zo weet O-Plus toegevoegde waarde te garanderen voor hun partners: de interieurbouwer, keuken- en badkamerspecialisten die zich willen onderscheiden door een hoogwaardige woondroom te realiseren. 

Het aanbod? De O-Plus keukencatalogus legt de nadruk op designkranen en een uitgelezen collectie aan spoeltafels in roestvrij staal en Silgranit®. De O-Plus badkamercatalogus omvat op zijn beurt zowat alles wat zichtbaar is in de badkamer, met een waaier aan innovatieve alternatieven en esthetische oplossingen in diverse stijlen die het verschil maken in de gepersonaliseerde badkamer anno 2022. 

Het O-Plus projectmeubel Belle, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Rebranding

Samen met het groeiend belang van individueel design en een toenemend welbehagen in de badkamer nam ook het O-Plus aanbod een hoge vlucht. Freek Fourneau van O-Plus: “In oktober vorig jaar onderging het merk een grondige rebranding. Er was niet alleen een stevige uitbreiding van het aanbod, maar onder meer ook een nieuw logo, inspirerende communicatie via sociale media en een gloednieuwe website boordevol prachtige ideeën voor hedendaagse (totaal)interieur- en badkamerprojecten. Via deze website, voorzien van alle productinfo, wordt de consument trouwens meteen doorverwezen naar onze exclusieve verdelers, stuk voor stuk echte vakmannen.”

Correcte service en snelle levering

Daarnaast is er de recent vernieuwde Concept Store in Herentals waar zowel specialisten als hun klanten de O-Plus mogelijkheden ontdekken en de kwaliteit ervaren. De volledige productbeleving staat daarbij steeds centraal zodat voor elke klant, samen met hun badkamer- of interieurspecialist, een unieke woonoplossing kan worden aangeboden. Een oplossing die zowel op vlak van design als functionaliteit echt past. Kwaliteit is een vaste waarde, zowel wat betreft de producten als de bijhorende ondersteuning en service. Dit laatste blijkt ook uit de correcte leveringstermijnen. Freek Fourneau: “We hebben zo goed als alles, zo’n 90 procent van de referenties, op stock. Ook wat klantencommunicatie betreft, spelen we heel kort op de bal. Zo maken we mee het onderscheid.”

De vlak ingebouwde O-Plus Catalina douchebak in solid surface.

Europese kwaliteit

Het assortiment? Bijzonder uitgebreid! Alles voor het bad, de douche, kraanwerk, badkamermeubels en spiegels, porselein en accessoires die het esthetische totaalplaatje vervolledigen. Uiteraard houdt O-Plus steeds een vinger aan de pols van de markt en huidige trends. 

“We denken mee na over design en functie, gaan in gesprek met de fabrikant en werken bij voorkeur met producenten dicht bij huis: liefst Belgisch, steeds Europees”, aldus nog Freek Fourneau. Zo’n 75 procent van het aanbod positioneert zich in het midden en hogere segment. Met de resterende 25 procent richt O-Plus zich op het betere projectsegment en vindt zijn weg naar bijvoorbeeld hotels en B&B’s. In dit kader werd het assortiment zeer recent aangevuld met de stijlvolle projectmeubelen Belle en Lounge: beschikbaar in diverse afmetingen van 60 tot 120 centimeter breed en aangeboden in een set met meubel, hoogwaardig porseleinen wastafeltablet, spiegel of spiegelkast, led opzetverlichting en een combibox met schakelaar en stopcontact. 

O-Plus trendy zwart toilet, ook verkrijgbaar in een interessant pakket.

Stijlvol in solid surface 

In het hogere segment is het sanitair in solid surface verder in opmars, met naast de matte douchebak Catalina – geschikt voor vlakbouw – ook bijpassende wandpanelen en het Apollo wastafeltablet dat een verregaande personalisatie toelaat. Zo kan niet alleen de afmeting en de positie van de waskom(men) gekozen worden, ook de waskomvorm is vrij te kiezen. Maatwerk nodig? Dat is eveneens een optie. Solid surface onderscheidt zich niet alleen door de aangename touch-and-feel, maar is ook gebruiksvriendelijk, antibacterieel, hygiënisch en laat zich bij kleine beschadigingen gemakkelijk herstellen. Een materiaalstaal met herstelkitje om een en ander te testen kan op eenvoudige aanvraag verkregen worden. Last-but-not-least zet O-Plus graag de nieuwe wc-packs in te kijker, waarbij een inbouwelement en duwplaat gecombineerd worden met exclusief door O-Plus verdeelde Villeroy & Boch of Roca hangtoiletten, ook in trendy zwart. Eveneens in stock en direct leverbaar. •

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details