NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Design opbergruimte voor iedereen die van esthetiek houdt

Design opbergruimte voor iedereen die van esthetiek houdt

Sinds haar oprichting is het nastreven van optimale functionaliteit een top prioriteit voor Vauth-Sagel. Het bedrijf streeft al jaren naar perfectie in design. Het resultaat zien we terug in producten die het interieur van (opberg)meubelen een compleet nieuwe look and feel geven met elegante details en comfortabele functionaliteit.

Planero is het eerste schappensysteem met een vlak, stalen design van de hand van Vauth-Sagel. Het systeem geeft een grote toegevoegde waarde en een hoge kwaliteit aan de ruimtes achter het front.

Vauth-Sagel

“Mensen zijn onze hoofdprioriteit”
Een uitspraak van Claus Sagel, CEO bij Vauth-Sagel, waarmee hij in een notendop de activiteiten van het bedrijf opsomt. “Onze producten combineren functionaliteit, design en comfort. Planero is daar een perfect voorbeeld van.” Planero is een schappensysteem met bladen, geschikt om bijna overal in te passen. De componenten en meubelen worden direct beïnvloed door de lifestyle en esthetische wensen van de gebruiker. Alhoewel de technische componenten nauwelijks zichtbaar zijn, zorgen zij wel voor een ogenschijnlijk magisch gevoel van comfort. Het goed doordachte en systematisch werkende product biedt de mogelijkheid om opbergruimten in meubelen op een perfecte manier te organiseren. Daarmee past Planero naadloos in het Vauth-Sagel programma.

Vauth-Sagel

VS Tal Larder met Planero.

Vlak design combineert esthetische aantrekkingskracht met comfort
“Planero is een prachtige manier om te laten zien hoe dynamisch we geworden zijn”, zegt Claus Sagel. Allerhande manden zijn al tientallen jaren onderdeel van de kerncompetenties van het bedrijf. Van oorsprong werden deze gemaakt van gebogen ijzerdraad. Planero, met haar vlakke design, demonstreert de breedte van de expertise van Vauth-Sagel. Het voldoet aan de hoogste designeisen en voegt een variatie toe aan de portfolio aan opbergsystemen van het bedrijf. Een programma dat tegemoet komt aan de wens van de klant om zich uit te drukken. Met Planero bevestigt Vauth-Sagel wederom haar positie als drijvende kracht achter comfort systemen met zeer hoge design- en kwaliteitsstandaarden.

Vauth-Sagel

De gepoedercoate staalplaat, gevormd rond een ingelegd houten schap resulteert in een vlak design, zonder zichtbare ophangpunten. De ingelegde bodem kan gemakkelijk uitgenomen worden, voor hygiënische reiniging. Planero is verkrijgbaar voor bijna elke productgroep, zoals het hoge kastsysteem VS TAL Larder en de nieuwe hoekunits, de CORNERSTONE MAXX en de VS COR FLEX. Planero is verkrijgbaar in drie kleuren: Champagne, Lava grijs en Zilver. Vauth-Sagel producten  worden in België verdeeld door Bermabru en Berma-Decor.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details