NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Design, kwaliteit en innovatie: de moderne keuken ziet er goed uit
De MOVEISBK van NOBILI.

Design, kwaliteit en innovatie: de moderne keuken ziet er goed uit

Componenti, de specialist in keukencomponenten, groeit snel in Vlaanderen.  Met merken die hoge kwaliteit combineren met prachtig design is de specialist sterk in de markt aanwezig. Daarnaast houdt hij constant de vinger aan de pols en mag rekenen op partners die opkomende markttrends weten te vertalen naar producten die state-of-the-arttechnologie en visuele aantrekkingskracht uitstekend combineren.

Componenti werkt al sinds het begin met partners die een solide reputatie hebben en kwalitatieve, innovatieve en esthetische producten aanbieden. Deze partners zijn ook zeer complementair, waardoor het bedrijf een zeer breed publiek in alle segmenten kan bereiken. Een overzicht van enkele van deze succesvolle partners.

SCHOCK

De samenwerking met de Duitse spoeltafelproducent Schock ging ongeveer twee jaar geleden van start.  Innovatie heeft altijd deel uitgemaakt van het DNA van het in 1924 opgerichte bedrijf. Wist je dat Schock de pionier was van de composiet spoeltafels, met de lancering van het Cristalite®-assortiment in 1986, dat sindsdien is uitgegroeid tot een klassiek en populair wereldmerk? Het stenen oppervlak wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en reinigingsgemak, wat garant staat voor langdurig plezier in de keuken. Om “het beste nog beter te maken” heeft Schock daarna ook de Cristadur®-serie ontwikkeld, een spoelbakkenlijn met een zijdezachte premium afwerking. Het niet-poreuze, vuil- en krasbestendige materiaal wordt gekenmerkt door een uiterst fijne, sierlijk glanzende kwartsstructuur waarop vuil gemakkelijk afglijdt.  Puur wit, diepzwart of sprankelend, de kleuren zijn intens. Nieuw is de mogelijkheid van een geïntegreerde afvoerplug. En wat te denken van de Cristadur®Green Line, gemaakt van 99 procent natuurlijke, hernieuwbare of gerecycleerde grondstoffen?  De ecologische productie streeft hier naar klimaatneutraliteit. En als klap op de vuurpijl: tien jaar garantie.  

De PREPSTATION van Schock met geïntegreerde crepine.

NOBILI

Nobili is een Italiaans familiebedrijf dat badkamer- en keukenkranen produceert. De productievestiging, gelegen in de “groene” provincie Novara, is berekend op een constante groei en zal in de nabije toekomst nog verder uitbreiden.  De focus ligt op de hoogst mogelijke kwaliteitsproductie met de laagst mogelijke ecologische impact, waarbij de nieuwste technologische innovatie wordt toegepast. Een goed voorbeeld hiervan is het model LEVANTE, dat zich vooral onderscheidt door zijn comfort en gebruiksgemak. De tegenovergestelde positie van de handdouche ten opzichte van traditionele mengkranen geeft maximale bewegingsvrijheid en een zeer grote actieradius. Ook het model MOVE is uniek in de Nobili-familie. Het ontwerp van deze keukenkraan is gebaseerd op de exemplaren die terug te vinden zijn in de industriële keuken. Het unieke werkingssysteem en de opvallende formele balans versterken de ervaring in de keukenomgeving en vereenvoudigen de handelingen op het gerecht. Met zijn vijf verschillende afwerkingen is de MOVE een echte blikvanger in elke moderne keuken.  

ELLECI

Deze Italiaanse fabrikant van spoeltafels gebruikt exclusieve materialen die de duurzaamheid van de spoeltafel en dus ook de garantie verlengen. Zoals het Keratek-materiaal, gemaakt van samengeperste keramische nanopartikels die onder hoge druk gemengd worden met acrylharsen, voor een glad uiterlijk, een zeer zachte aanraking en een grote weerstand tegen krassen en thermische schokken. Het materiaal is volledig waterdicht en ondoordringbaar, en behoudt ook zijn kleur en glans na verloop van tijd. Met twintig jaar garantie door het exclusieve gps-productieproces, dat een homogene verdeling van alle moleculen in de massa garandeert.

De dienst na verkoop als extra troef

Naast de ondersteuning van haar verschillende partners kan Componenti terugvallen op een van haar grootste troeven, namelijk een dienst na verkoop die uniek is op de markt: als een kraan of spoelbak niet binnen de garantieperiode kan worden verzorgd en gerepareerd, vervangt Componenti deze op eigen kosten door een nieuw exemplaar. De keukenbouwer hoeft zich hier dus geen zorgen over te maken. En aangezien de specialist uit Fleurus kan bogen op een enorme voorraad, aangevuld met gegarandeerde wekelijkse leveringen, is dit geen probleem. Om de sterke groei op te vangen is de specialist bovendien op zoek naar een technicus om de dienst na verkoop te versterken. Want de groei van de verkoop betekent ook dat de interne structuur moet worden aangepast om de klant een hoog serviceniveau te kunnen blijven garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details