NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
DER KREIS BeLux: op alle gebied een gamechanger
Productlanceringen, beurzen en seminaries. Thyssen: “De polyvalente eventhal Den Berg is de ideale stek om er een spetterend verjaardagcongres van te maken.”

DER KREIS BeLux: op alle gebied een gamechanger

Feest bij DER KREIS BeLux want dit jaar blaast de aankooporganisatie en dienstverlener voor keukenspecialisten 25 verjaardagkaarsjes uit. “25 jaar ten dienste van onze leden, dat krijg je niet zomaar voor elkaar”, klinkt het bij Ronny Thyssen van DER KREIS BeLux. “Ons aanbod aan diensten blijft maar groeien.”

Iedereen mag het weten. DER KREIS BeLux viert dit jaar haar 25e verjaardag en organiseert daarom dit najaar, op maandag 21 oktober, een speciaal verjaardagcongres. Thyssen: “Het zijn misschien nog steeds uitdagende tijden, toch kijken we positief naar wat de toekomst brengt. We mogen ook vieren dat we de voorbije jaren zo’n mooi parcours hebben afgelegd. Daarom nodig ik onze leden en natuurlijk onze leveranciers graag uit om mee te komen vieren in Londerzeel. De prachtige eventlocatie Den Berg is uitermate geschikt om er een heel leuke editie van te maken. Een speciale editie zelfs, met daarbij ook jubilarissen die we in de bloemetjes zetten en de voorstelling van nieuwe bijkomende faciliteiten die onze leden een extra duw in de rug zullen geven.”

Een aangenaam oktoberzonnetje? Een groot terras nodigt uit tot een geanimeerd gesprek.

Baanbrekende tool

Thyssen: “Het officiële programma van onze feesteditie van het congres is nog in de maak. Wel staat al vast dat we met enkele baan­brekende nieuwtjes komen die het leven en werken van onze leden positief gaan beïnvloeden. De gunstige aankoopvoorwaarden bij de verschillende contractleveranciers, die ken je al. Dat blijft uiteraard overeind als pijler binnen onze werking. Maar daarnaast trakteren we onze leden op een revolutionaire tool die we uitgebreid live zullen voorstellen. Een tool die te gebruiken is tijdens een verkoopgesprek en die ongetwijfeld tot positieve resultaten zal leiden. Bovendien is deze tool er exclusief voor DER KREIS BeLux-leden. Een bijkomend bewijs dat we onze leden in onze werking echt centraal zetten.”

25e verjaardag: 2+5 jaar garantie

Een bijkomende hoofdrolspeler tijdens het congres in oktober is een nieuwe dienst die nog maar net uit de startblokken is geschoten. Thyssen verduidelijkt: “Het gaat om onze garantieverlenging die we begin deze zomer hebben ingevoerd. Bovenop de wettelijke twee jaar garantie voor huishoudelijke apparaten gaat het om vijf extra jaar op alle apparaten die samen met de ingerichte keuken worden gekocht. Een ogenschijnlijk klassieke garantie­-verlenging maar niets is minder waar. Het gaat om alle toestellen zonder een limiet op het aantal toestellen, het aantal reparaties tijdens deze verlengde garantieperiode of op de merken van de toestellen. Reparaties, arbeids­kosten, voorrijkosten en vervangende onderdelen zijn inbegrepen. Ook handig: de registratie van deze garantie gebeurt in slechts een paar klikken via InfoNet. Meer informatie over deze verlengde garantie­-verlenging is uiteraard via ons te verkrijgen.”

25 jaar

DER KREIS BeLux viert dus eind oktober feest. Thyssen: “Hou alvast maandag 21 oktober vrij. Tijdens en na het congres vorig jaar in Malmedy hoorden we dat het voor sommige leden toch een hele onderneming was om de verplaatsing te maken. Londerzeel ligt erg centraal en is makkelijk te bereiken via de snelweg. We hopen dan ook op een talrijke opkomst van onze leden om mee de DER KREIS BeLux-mijlpaal te komen vieren en om de jubilarissen onder onze leden mee in de bloemetjes te zetten. Je komt toch ook?” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details