NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De websites van groothandels Bermabru en Berma-Decor werden onlangs in een nieuw jasje gestoken.

De websites van groothandels Bermabru en Berma-Decor werden onlangs in een nieuw jasje gestoken.

De vernieuwde website werd opgebouwd als een eigentijdse blokkendoos waarin zowel onze professionele klant, als de particuliere eindgebruiker een schat aan informatie terugvindt.

Vanuit de vernieuwde homepagina lijdt  een eerste deel blokken rechtstreeks naar de meest geraadpleegde informatie, o.a. onze catalogi, nieuwe producten, diverse brochures en belangrijke bedrijfsinformatie (zoals verlofperiodes, beursactiviteiten, …)

Alle catalogi, brochures en nieuwigheden worden er overzichtelijk weergegeven in de vorm van bladercatalogi, eenvoudig in gebruik, makkelijk te delen of op te slaan om ze later te bekijken of op te nemen in een project.  Alle publicaties worden bovendien maximaal interactief opgemaakt, indexen bladeren direct door naar de gewenste bladzijde en artikelnummers zijn rechtstreeks gelinkt met onze webshop, eenvoudiger kan het niet.

Je vindt er ook een directe link terug naar maatwerkproducten, promoties of naar de webshop.  Deze laatste drie blijven wel beveiligd achter een login, zodat deze enkel beschikbaar zijn voor onze professionele klanten.  Nog geen login?  Geen paniek, je kan er ook onmiddellijk een formulier invullen om één aan te vragen.  Zodra ingelogd heb je via een duidelijke knop ook rechtstreeks toegang tot je persoonlijk account, waarin je ook je historische bestellingen, facturen, enz. kan terugvinden.

Onze webshop blijft behouden zoals hij gekend is.  Wel wordt er uiteraard voortdurend nieuwe informatie toegevoegd en bestaand info wordt aangevuld en verrijkt met bv. extra beeldmateriaal, montagehandleiding, handige links, …  Ook kan je vanaf nu op een snelle wijze vanuit de webshop een artikel terugvinden in de catalogus, waardoor je direct een visueel overzicht van het artikel en mogelijke aanvullingen of alternatieven ziet.

In het  tweede deel van de home pagina zullen een aantal blokken je naar themapagina’s leiden.  Deze pagina’s verschaffen je extra achtergrond informatie omtrent bepaalde leveranciers of productgroepen.  Zo krijg je en beter inzicht in de mogelijkheden van  producten, toepassingen en technische eigenschappen.   Op deze pagina’s wordt ook regelmatig doorgelinkt naar extra technische of commerciële info, beeldmateriaal en uiteraard ook naar onze eigen documentatie en webshop. 

Verder vind je op onze website nog steeds de links naar onze belangrijkste partner leveranciers en social media.

Zo wordt onze website niet enkel meer een tool om te bestellen of technische info op te zoeken, maar ook bron van commerciële en visuele info.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details