NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De Ronde van België (en Nederland)
Voor de poorten van Brussels Expo, waar ELICA tijdens een volgende editie van Batibouw opnieuw zal uitpakken met de showtrailer.

De Ronde van België (en Nederland)

Met een heuse rondrit doorheen België en Nederland bracht ELICA zichzelf en haar producten dichter bij haar publiek. De grote ELICA-showtrailer, een luxueuze bus die tot mobiele showroom werd omgebouwd, bleek de ideale setting voor keukenbouwers, architecten en andere professionals om ELICA en haar innovatieve nieuwigheden te leren kennen.

Dinsdag 26 oktober. Een voorzichtig herfstzonnetje doet zijn best om het Atomium en Paleis 5 van Brussels Expo te verwarmen met enkele zonnestralen. Het is daar dat de grote ELICA roadshow op gang wordt getrapt. Een luxueuze bus, helemaal omgebouwd tot ELICA-paleis, staat er geparkeerd. Geïnteresseerde keukenbouwers, architecten en andere professionals komen een kijkje nemen naar wat ELICA, sinds kort actief op de Belgische markt, te bieden heeft.

Open Suite, opvallend en praktisch.

Toonaangevende speler

Jan De Moor, National Business Development Manager Belux en gastheer in de truck, geeft een woordje uitleg: “We zijn al wel even aanwezig op de Belgische markt maar door de gekende omstandigheden is dat voor sommigen misschien onopgemerkt gebleven. Met de roadshow die we vandaag in aanwezigheid van het management uit Italië op gang trappen, willen we onszelf en vooral onze producten in de kijker zetten. ELICA telt meer dan 50 jaar ervaring in de productie van afzuigkappen en kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Meer zelfs, we zijn uitgegroeid tot de wereldleider. Volgens de data van GfK zijn we op het gebied van afzuigkappen het toonaangevende merk wat volume en waarde in Europa betreft, voor de kookplaten zitten we mooi in de top drie. De ELICA roadshow brengt de producten tot bij keukenverkopers en architecten. Zij kunnen deze in een leuke setting komen bekijken, aanraken en krijgen er van ons deskundige uitleg bovenop.”

De kick-off van de ELICA-roadshow gebeurde in de schaduw van het Atomium.

Brede waaier aan producten

De showtrailer biedt voldoende ruimte voor een representatieve voorstelling van het gamma van ELICA. Zo is er plaats voor de inductiekookplaten NikolaTesla, enkele inbouwplafondmodellen en de gloednieuwe Open Suite-dampkappen. Ook enkele opvallende pendelmodellen trekken de aandacht. De NikolaTesla-kookplaten beschikken over een geïntegreerde afzuiging centraal in de kookplaat. Geavanceerde technologie garandeert zeer goede prestaties op het gebied van geur- en rookafvoer en energie-efficiëntie. Kookplaat en afzuiging communiceren met elkaar zodat steeds het ideale afzuigniveau actief is. “Gebruikers hoeven zich alleen met koken bezig te houden”, geeft De Moor aan. De NikolaTesla-reeks bevat onder meer de modellen Fit, Flame, Switch en Libra.

Gloednieuw en al meteen een publiekstrekker in de showtrailer is de Open Suite, een decoratieve en praktische oplossing. Deze modulaire dampkap kan worden aangepast met verschillende legplanken naar keuze. Twee basisconfiguraties van 80 of 160 centimeter (muur- of eilandversie) zijn het vertrekpunt van een eigen compositie die tot stand komt door afzuigmodules, lichtpanelen en een ruime keuze aan legplanken (glazen, metaal, draadnet en notenhout) toe te voegen.

NikolaTesla Switch met Airmatic-technologie die automatisch de afzuigsnelheid regelt.

Batibouw

Vlak voor Paleis 5 van Brussels Expo. De locatie om de roadshow te starten, was een zeer bewuste keuze. “Het is de bedoeling om volgend jaar met een stand op Batibouw uit te pakken”, bevestigt De Moor. “Een mooie, grote stand zal het zijn. Eentje waar geen enkele bezoeker naast kan kijken. En de ELICA-showtrailer zal ook zijn rol spelen. Iedereen welkom van 19 tot 27 februari 2022.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details