NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De rekening is snel gemaakt
Met de online bespaarcheck berekent iedereen perfect hoeveel hij kan besparen met een Quooker-kraan.

De rekening is snel gemaakt

Dat energie en water niet vanzelfsprekend zijn, horen we al langer dan vandaag. Nu ook de prijzen de hoogte in schieten, komt de boodschap eens zo duidelijk aan. Op alle mogelijke vlakken gaan we op zoek naar manieren om te besparen en dan is de investering in ‘de kraan die alles kan’ zeker het overwegen waard.

In 1970 vindt Henri Peteri een kokend­wateroplossing uit, vandaag is de onderneming uitgegroeid tot een groot bedrijf met ongeveer 550 medewerkers die meer dan 300.000 Quookers, want zo kennen we de kraan ondertussen, produceren. Het R&D-team werkt continu aan verbeteringen aan bestaande oplossing, en aan nieuwe toepassingen en ideeën om het leven van iedereen die een kraan wil gebruiken makkelijker te maken. Bovendien verliezen ze het ontwerp van de kraan niet uit het oog want “duurzaamheid en schoonheid gaan perfect samen”. Maar hoe kan je nu energie en water besparen met een Quooker?

Quooker: “Combineer je de Quooker met een CUBE, dan kan je naast warm, koud en kokend water ook koel bruisend en gefilterd water tappen.”

Instant warm water

Een Quooker-systeem bewaart water boven het kookpunt in een reservoir dat in de keuken­kast komt te staan. Met slechts 10 watt verbruikt het reservoir heel weinig, te vergelijken met een internetmodem. Een Quooker-kraan geeft dan ook meteen warm water.
Er is steeds warm water in het reservoir en dat komt dan samen met de juiste hoeveelheid koud water uit de kraan gestroomd. Wachten tot het water warm is, of het nu met een kraan of een waterkoker is, valt ook weg. Heb je meerdere keren op een dag warm water nodig, dan verbruikt de kraan duidelijk minder dan diezelfde waterkoker. “En daar komt nog eens bij dat je nooit te veel water tapt”, voegt Quooker toe. “Je hebt voor zo veel handelingen en bereidingen wel wat warm water nodig. Wel, met een Quooker heb je steeds de juiste hoeveelheid bij de hand. Meteen!”

Met kranen in verschillende vormen, formaten, afmetingen, kleuren en afwerkingen bewijst Quooker dat design en functionaliteit perfect te combineren zijn.

Globaal succes

Quooker: “Foodies, designliefhebbers en praktisch ingestelde consumenten weten nu al welke voordelen een Quooker-kraan kan bieden. En nu de prijzen zo hoog oplopen komen de grotere besparingen daar nog eens bovenop. Met vestigingen in veertien landen verspreid over de hele wereld kunnen we dan ook zeggen dat Quooker wereldwijd aanslaat. We nemen ook graag deel aan nationale en internationale beurzen. Denk maar aan Batibouw bij ons en ook de komende Küchenmeile in Duitsland waar we een stand inrichten op Area30. Kom zeker langs om de Quookers in levende lijve te beleven.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details