NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De perfecte bewaarplek voor de mooiste wijnen

De perfecte bewaarplek voor de mooiste wijnen

Küppersbusch introduceert een nieuwe inbouwwijnkoelkast. De recentste telg, de FWK 4800.0, meet 122 centimeter en biedt daarmee een middenmoot tussen de gevestigde modellen. Het aanbod van Küppersbusch komt hiermee op vier wijnklimaatkasten in verschillende maten en inbouwsituaties.

Voor elke wijnliefhebber is er een passende Küppersbusch. Het gamma telt namelijk een model van 178 centimeter, eentje van 122 centimeter, van 88 centimeter en een onderbouwmodel. Afhankelijk van waar je de wijnkoeler wil inbouwen, kies je dus de geschikte oplossing. Daarna personaliseer je tot het helemaal naar wens is. Want wijn dient om volop te genieten.

Wijnklimaatkast op maat

De wijnkoeler FWK 4800.0 is beschikbaar met verschillende deurgrepen. Die combineer je vrij met de individuele kleuren die ook verkrijgbaar zijn voor de andere apparaten van Küppersbusch. Een uniforme stijl in de keuken dus. Je kan 79 flessen – bordeauxflessen van 0,75 liter – stockeren in de nieuwe wijnkoeler, op acht uittrekbare houten lades. Voor de speciaalste flessen in de collectie zijn er de houten etages. Onder een hoek van 45 graden vormen ze een prachtig presentatieblaadje. De zuinige, geïntegreerde ledverlichting licht de wijnflessen op de juiste manier uit, zodat ze helemaal tot hun recht komen.

Optimale smaakbewaring

Wijn langdurig bewaren zonder aan kwaliteit in te boeten? Daarvoor moeten alle omgevingsfactoren minutieus afgesteld worden. De FWK 4800.0 heeft twee temperatuurzones. Die stel je afzonderlijk in, tussen 5 en 20 graden. Waar de ene wijn best echt fris wordt bewaard, houdt de andere nu eenmaal van een zachtere temperatuur. De zwarte glasdeur van de nieuwe wijnklimaatkast is uitgerust met een anti-uv-systeem. Ze houdt uv-stralen buiten voor ze de flessen, en de wijn, bereiken. De eventuele schadelijke invloed is dus meteen geneutraliseerd. Een ingebouwd waterreservoir zorgt bovendien voor extra bevochtiging van de wijnflessen. Kortom: alles om de optimale omstandigheden voor de godendrank te creëren. De wijnkoeler FWK 4800.0 is leverbaar in 2020. Meer informatie op www.kuppersbusch.be.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details