NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De next125 kooktafel met stijlvol geïntegreerde werkbladafzuiging
Hoewel de kooktafel 3 meter breed is, ademt ze gewoonweg elegantie en luchtigheid.

De next125 kooktafel met stijlvol geïntegreerde werkbladafzuiging

Een minimalistisch statement in elke keuken. Dit jaar werd de tafel in een nieuw jasje gestoken en nu biedt ze ook de mogelijkheid om er onzichtbaar een werkbladafzuiging in te integreren.

Ook met hangende afzuigkappen slaat de next125 kooktafel een goed figuur.

Het vrijstaande meubel van next125 combineert op geraffineerde wijze individualiteit met een hoge mate van functionaliteit en nauwgezet design. Om deze bijzonder krachtige uitstraling en uitgesprokenheid zonder compromissen te bereiken, werd er speciale aandacht besteed aan het designproces. Ondanks de puristische look staat functionaliteit duidelijk op de voorgrond. Om die reden werd de originele look aangepast: nu kunnen ook moderne afzuigsystemen van verschillende fabrikanten strak geïntegreerd worden en kan een nog meer huiselijke sfeer gecreëerd worden.

Het samenspel van donker front in keramiek en warm hout in noten natuur maakt een elegante indruk.

In de kubusvormige, uittrekbare onderkast kunnen klassieke kookplaten en een werkbladafzuiging worden geplaatst. Het element loopt door tot onder het werkblad – dit zorgt ervoor dat de technische uitrusting onzichtbaar in de kast verdwijnt. De werkbladafzuiging voert de afgezogen lucht via recirculatie of luchtafvoer af langs de achterkant van de onderkast. Aan de verfijnde look van de kooktafel is niets veranderd. Integendeel: de tafel sleepte al meerdere designprijzen in de wacht, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award. 

De geïntegreerde werkbladafzuiging past perfect bij de look van de kooktafel. Zo komt het heldere design volledig tot zijn recht.

De kooktafel is verkrijgbaar in verschillende versies en biedt dus veel mogelijkheden tot individualisering. Ze is beschikbaar in drie verschillende breedtes (180, 240 en 300 cm) en met een hoogte van 92,5 cm en een diepte van 100 cm past ze wonderwel in de meest uiteenlopende woonsituaties. Voor het onderstel van de tafel kunt u kiezen uit verschillende soorten hout, waaronder eiken knoestig, notenhout of lariks. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details