NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De Martha Stewart van natuursteen: Potier Stone garandeert vlekvrij marmer

De Martha Stewart van natuursteen: Potier Stone garandeert vlekvrij marmer

Hoewel marmer één van de meest elegante natuurstenen is om je interieur mee af te werken, komt het niet zonder uitdagingen. Het delicate poreuze karakter van de steen maakt het vatbaarder voor blijvende beschadigingen als krassen of vlekken: één van de redenen waarom sneller gegrepen wordt naar andere materialen. Natuursteenexpert Potier Stone doorgrondde deze gevoelige steen en ontwikkelde XQUISE; een innoverende afwerkingstechniek die marmer uiterst gebruiks- en onderhoudsvriendelijk maakt en 100% vlekbestendigheid garandeert.

eXQUISE innovatie

De porositeit van marmer maakt dat het gemakkelijk door zure vloeistoffen – denk azijn, citroen- of vruchtensap – wordt aangetast, resulterend in doffe oppervlakken. Het morsen van zelfs water kan op zijn beurt dan weer zorgen voor hardnekkige vlekken. Met XQUISE, de exclusieve innovatie van Potier Stone, kan je deze problemen verhelpen. Volledig ontwikkeld en getest in eigen huis, is deze unieke techniek een grote troef – misschien wel de grootste – waarmee het bedrijf zich onderscheidt in de Belgische markt.

eXQUISE look en feel

Na het ondergaan van een uitvoerige en stapsgewijze XQUISE-behandeling krijg het marmer niet alleen een prachtige matte look, maar ook een zachte en aangename feel. Het geheel wordt een hoogwaardige streling voor het oog. In combinatie met het correcte onderhoud belooft Potier Stone bovendien jarenlang vlekvrij marmer: de QTOP® Protect & Clean-producten verzorgen een 100% gegarandeerde vlekbestendigheid. Geef dus toe aan je marmeren dromen en creëer de keuken of badkamer die je wil, zonder zorgen en vrij van vlekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details