NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De kookplaat van de toekomst
Geen afgebakende kookzones, plek voor zes kookpotten- en pannen en een groot en duidelijk kleurendisplay voor de bediening. FullFlex van V-ZUG is een handige kookplaat.

De kookplaat van de toekomst

Hebben we het over de magie van de kookplaat, dan gaat het vaak over de topgerechten die er mee worden klaargemaakt. Maar ook visueel en functioneel zorgt de kookplaat voor magie. De integratie in het werkblad levert visuele rust op. En wat dan gezegd over de vele handige functies…

Koken op inductie komt in een stroomversnelling. Vooral gezinnen kiezen voor deze manier van koken. De maaltijd is in een sneltempo klaar, inductie is energiezuinig en ook de weinige risico’s die eraan verbonden zijn, spreken de gebruikers aan. Komt er nog eens bij dat het visuele aspect een grote rol speelt. Keukens en woonkamers versmelten namelijk tot één geheel, vaak met een kookeiland, en dan is een inductiekookplaat (met geïntegreerde werkbladafzuiging) de topper bij uitstek. V-ZUG beschikt over een mooi assortiment inductiekookplaten die bovendien voorzien zijn van een pak handige functies.

Unieke kooksensatie

De FullFlex is zo’n handige kookplaat, eentje waarbij geen afgebakende kookzones bestaan. Honderd procent flexibiliteit dus. Zes kookpotten en -pannen vinden een plaatsje op het glaskeramische oppervlak. Het kookveld detecteert automatisch de positie en de grootte van de potten en pannen. De kookplaat bedienen gebeurt via een groot en duidelijk kleurendisplay. Ook informatie over de verschillende programma’s zijn vindbaar via dit kleurendisplay.

De FullFlex komt in twee uitvoeringen, een grote (90 centimeter) en een kleinere (70 centimeter). Dankzij die kleinere uitvoering genieten gebruikers met wat beperktere ruimte in de keuken eveneens van alle voordelen van het FullFlex-inductiekookveld van V-ZUG.

Koken en afzuigen

Ook meer en meer in trek, een inductiekookveld met geïntegreerde afzuiging. V-ZUG heeft met onder meer de Fusion zo’n oplossing in haar assortiment. De uitgekiende techniek van de MaxiFlex-kookvelden en de werkbladafzuiging die heel performant de kookdampen direct naast de potten en pannen naar beneden afzuigt, laten gebruikers toe zich volledig toe te leggen op het koken zelf. Ook de Fusion is voorzien van een grafisch display met aanraakbediening om doorheen het menu op zoek te gaan naar de gewenste informatie of het benodigde programma.

Een populaire keuze bij V-ZUG is Fusion, een inductiekookveld met geïntegreerde afzuiging dat gebruikers toelaat zich volledig toe te leggen op het koken zelf.

Toestellen communiceren

Met OptiLink gaat V-ZUG nog een stapje verder. Waar bij de eerder genoemde toestellen de gebruiker zelf alles in handen heeft, realiseert OptiLink een automatische afstemming op elkaar van kookplaat en afzuigkap. Dit betekent dat het afzuigvermogen van de dampkap harder gaat wanneer meer potten en pannen op het kookveld staan. En andersom, wanneer er bijvoorbeeld maar eentje op de kookplaat meer staat, wordt het afzuigvermogen meteen verlaagd. Het resultaat is een optimale luchtkwaliteit in de keuken zonder dat iemand de afzuigkap hoeft te bedienen. En, ook mooi meegenomen, geen overtollig lawaai meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details