NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De keuken als Zwitsers zakmes: verrassende hacks van slimme keukentools
CombiSteamer V6000 45L Grand met platinum spiegelglas. Beschikbaar vanaf 1 februari 2023

De keuken als Zwitsers zakmes: verrassende hacks van slimme keukentools

Grootsheid zit vaak in kleine hoekjes. Hoekjes in de vorm van comfortabele details, vooruitstrevende productontwerpen en innovatieve technologieën. Het Zwitserse V-ZUG draagt efficiëntie en vernuft in de genen en komt met de royale Grand-oven en veelzijdige MonoFridge-functie dan ook met de perfecte keukenuitrusting voor een nieuw jaar op volle snelheid.

CombiSteamer V6000 45L Grand met zwart spiegelglas. Beschikbaar vanaf 1 februari 2023

Hack #1: voor een groot verschil

Groter is niet altijd beter, maar in het geval van de CombiSteamer V6000 45L Grand telt de smaakbeleving op z’n minst dubbel! Daarvoor zorgt de TwinHeat-technologie: twee afzonderlijke verwarmingselementen verdelen de hete lucht gelijkmatig over de extra grote, 90 centimeter brede oven. Anderhalve keer de gebruikelijke breedte maakt voor eindeloos veel kookplezier. Want met de Grand-oven combineer je hete lucht en stoom met hoogwaardige looks en intuïtief gebruik. Met gemak bereid je zo lange baguettes, twee braadkippen naast elkaar, een volledige vis, grote ovenschotels, etc. Een hack in de keuken voor een etentje met de hele familie.

CombiCooler V4000 koel-vries combinatie met MonoFridge-functie

Hack #2: voor koele veelzijdigheid

De grootste troef van het Zwitserse zakmes is natuurlijk de veelzijdigheid ervan. Essentiële handigheid die V-ZUG incorporeerde in de CombiCooler. Deze beschikt naast de NoFrost- en ClimatControl- ook over de slimme MonoFridge-functie. Hiermee tover je binnen enkele uren het vriesvak om tot volwaardig extra koelvak. Makkelijk voor bv. feestjes met een grote drankvoorraad. Wil je nadien toch liever je favoriete ijsjes binnen handbereik, dan activeer je gewoon opnieuw het vriesvak. De CombiCoolers ingebouwde WLAN-module maakt bovendien connectie met de V-ZUG-Home-app op je smartphone. Zo krijg je een waarschuwing wanneer de deur van de koelkast niet goed gesloten is. Zorgeloos feesten gegarandeerd.

Links: CombiCooler V6000 Supreme met MonoFridge-functie. Rechts: WineCooler V6000 Supreme

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details