NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De grootkeuken als voorbeeld voor de privékeuken

De grootkeuken als voorbeeld voor de privékeuken

Het warm water moet niet altijd twee keer uitgevonden worden. De ervaring van één markt kan soms gewoon de basis vormen voor ontwikkelingen voor een ander segment. Zo kan de grootkeuken een voorbeeld zijn voor producten voor integratie in privékeukens. Linum Europe ontwikkelt binnen de divisie ‘Linum Concept’ een reeks eigen innoverende producten die in huishoudkeukens geïntegreerd kunnen worden, met name spoelbakken en kranen. De firma lanceerde recent haar nieuwe catalogus.

Linum ontwikkelt en levert al 35 jaar rvs componenten voor grootkeuken, food stores en koeltechnische inrichtingen voor de professionele markt. “Daarnaast bestaat ons gamma nu ook uit innoverende producten die in de keuken van elk huishouden toegepast kunnen worden”, vertelt marketing manager Robbie Naessens. “Binnen ‘Linum Concept’ bundelen we onze jarenlange ervaring uit de grootkeukenwereld met stijlvolle oplossingen voor de private keukenbouw. Onze nieuwe catalogus omvat spoelunits met enkele en dubbele bak en spoelbladen, net als ééngreepsmeng- en elektronische kranen.”

De Cigno ééngreepsmengkraan met uittrekbare of aparte sproeikop heeft een rond design, terwijl de Imposto en de Emblemo een rechte vormgeving hebben.

Spoelbakken in diverse radiussen

Met de rvs spoelunits van de series Pure R12 (radius 12 millimeter) en R15 (radius 15 millimeter) en de rvs spoelbladen met vierkante afvoer van de Maronia-reeks biedt Linum Concept voor elk wat wils. “De serie R12 spoelbakken worden standaard geleverd met een gladde zijdeglans afwerking, maar kunnen optioneel ook gladgepolijst met een kras- en vlekbestendige PVD gunmetal coating in de kleuren goud, antraciet of koper besteld worden”, licht de marketing manager toe. “Ze zijn geschikt voor vlakbouw, onderbouw of opbouw of voor inlassen in een inox werkblad en worden geleverd met geïntegreerde korfplug en overloop, montageklemmen en geluiddempende coating strips aan alle zijden.”

Kranen

De kraan wordt het meest gebruikt in elke keuken. We openen en sluiten ze gemiddeld 100 keer per dag. “Naast de elektronische Hello kranen omvat ons assortiment verschillende types ééngreepsmengkranen in geborsteld rvs”, stelt Robbie Naessens. “De Cigno met uittrekbare of aparte sproeikop heeft een rond design, terwijl de Imposto en de Emblemo met zijn frontale hendel een rechte vormgeving hebben. Cigno en Imposto zijn bovendien leverbaar met een PVD gunmetal coating.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details