NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“De flexibele service wordt geapprecieerd”
De toonzaal, kantoren en atelier van Keukens Raeymaekers in Beerse.

“De flexibele service wordt geapprecieerd”

Keukens Raeymaekers in Beerse, dat maatwerk realiseert voor het hele interieur, draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Net daarom houdt dit flink uit de kluiten gewassen familiebedrijf graag de touwtjes stevig in eigen handen. Naast het hightech schrijnwerkatelier heeft Keukens Raeymakers een eigen lakkerij en steenkapperij in huis. Leveranciers worden met de grootste zorg uitgekozen. En dit is waar retailgroep Brio, met zowel groupdeals wat betreft toestellen als een ondersteunend dienstenpakket, in de picture komt.

Dat Keukens Raeymaekers ondertussen al een achttal jaar een geapprecieerde Brio-partner is, zegt veel. Tim Raeymaekers, zaakvoerder en nog steeds meewerkende patroon: “Vooral de flexibele aanpak en snelle terugkoppeling op onze vragen wordt zeer geapprecieerd. We ervaren de samenwerking met Brio over de jaren heen als zeer positief. Zelfs met de huidige en algemene schaarste op de markt wordt er waar mogelijk naar oplossingen gezocht en speelt men zo kort mogelijk op de bal.”

Elke keuken wordt in eigen atelier ontworpen en vervaardigd: van kasten tot werkblad.

Dynamische aanpak

Zowel Brio als Keukens Raeymaekers hebben hun gestage groei te danken aan een dynamische en flexibele aanpak, inspelend op de vraag van de evoluerende en bij momenten uitdagende markt. Voor de start van Keukens Raeymaekers moeten we terug gaan naar 1989. Het was vader Raeymaekers die in zijn werkhuis achterin de tuin de eerste keukens maakte. Zoon Tim kreeg de liefde voor het vak en het familiebedrijf met de paplepel ingegeven en nam in 1997 de zaak over om ze verder te laten floreren. Ondertussen nog eens 25 jaar en twee verhuizingen later is Keukens Raeymaekers uitgegroeid tot een onderneming met 24 medewerkers. Thuisbasis is de moderne vestiging in Beerse, met ruime toonzaal en state of the art atelier, samen goed voor een oppervlakte van 3.500 vierkante meter. Ook de activiteiten werden uitgebreid, met naast keukens ook maatwerk voor de badkamer en het hele interieur: koken, baden, wonen en werken. Danny Van Looveren, ook familie en medeverantwoordelijk voor de dagelijkse werking: “Wat het atelier betreft, gaan we er prat op om zoveel mogelijk in eigen huis te realiseren. Er werd niet alleen geïnvesteerd in moderne schrijnwerktechnologie, maar ook in een lakatelier en steenkapperij. Zo willen we de productie stroomlijnen en kwaliteit garanderen, van a tot z, van front tot aanrecht.”

Minutieus maatwerk, op maat van de klant en de woning, zet de toon.

Opleiding en ondersteuning

Groei betekent nieuwe medewerkers, ook bij Keukens Raeymaekers. Danny Van Looveren: “Ook daar konden we al rekenen op ondersteuning van Brio Groep, met een opleiding op maat.” De Brio Academy organiseert trouwens regelmatig opleidingen, workshops en events rond nieuwigheden en beleving in de keuken en badkamer. Partners die dat wensen, kunnen met Brio Branding bovendien gebruik maken van een ondersteuningsaanbod op vlak van communicatie en marketing. En niet onbelangrijk: alle partners-interieurbouwers mogen het Briolabel voeren dat door Brio zelf als een sterk kwaliteitsmerk in de markt wordt gezet. Peter Vanthienen, management Brio: “Nieuw binnen het Brio dienstenpakket is de mogelijkheid om toonzaalkeukens door een externe partner te laten uitverkopen, met een duidelijk afgesproken timing. Dit maakt het voor onze partners eenvoudiger om de herinrichting van hun showroom efficiënt in te plannen.” Ook Keukens Raeymaekers overweegt alvast gebruik te maken van deze dienst. Blijven vernieuwen is en blijft namelijk het motto.  

De inspirerende Brio toonzaal in Herentals waar zowel partners als hun klanten de nieuwigheden kunnen ontdekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details