NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Dampkappenspecialist Novy scoort ook met verlichting
Novy Wall in de nieuwe kleur Mineral White.

Dampkappenspecialist Novy scoort ook met verlichting

Met een sterk productaanbod onder de arm trok Novy naar de Küchenmeile. Deze keer niet met een karrevracht nieuwigheden, wel met recente toevoegingen die de spotlight nog een keer verdienden. Verlichting, kookplaten met geïntegreerde afzuiging en opvallende dampkappen: het sterrenteam van Novy stond er.

“Het opzet van onze deelname dit jaar is vooral onze topproducten hernieuwde aandacht te geven”, legt Olivier Lambert van Novy ons uit. “En toch komen we ook met wat nieuws. Bij onze verlichting komen we met twee nieuwe kleuren, namelijk Mineral Black en Mineral White.” Mineral Black kennen we al van bij de dampkappen, Mineral White is compleet nieuw. Ook de medewerking van de bezoekers werd gevraagd. De bezoekers van de stand kregen een poll voorgeschoteld met vijf keuzemogelijkheden qua kleuren. “Wie weet komen er daarvan in de toekomst wel één of twee echt in ons gamma terecht”, prikkelt Lambert de aanwezigen.

Unieke verlichting en extra ruimte voor accessoires.

Performante sfeermaker

Een van de sterren in het gamma is de Novy Phantom. Wat valt het meeste op bij deze elegante dampkap? Voor de ene is dat het strakke ontwerp dat een evenwicht vindt tussen glas en metaal. Voor de andere is dat het box-in-box design waarbij het delicate en doorzichtige glas de zwarte dampkap omhult. Een zekerheid is dat Novy Phantom een eyecatcher boven het kookveld is, eentje die in twee mogelijke uitvoeringen beschikbaar is. De Novy Phantom Frame creëert met zijn strakke frame een industriële look terwijl de Novy Phantom Cable dankzij de verstelbare zwarte kabels als het ware boven het kookveld lijkt te zweven. De afzuiging gebeurt aan de rand van de dampkap. Standaard is de Novy Phantom een recirculatiedampkap die de schone lucht na interne filtering weer in de keuken blaast. “En vergeet ook de verlichting niet”, voegt Lambert toe. “Dimbare ledstrips creëren een sfeervol opwaarts strooilicht en de vier hoekspots creëren voldoende licht tijdens het koken. De kleurintensiteit kies je zelf.”

Novy Phantom, eyecatcher boven elk kookvuur.

Bedienen met de hand

Dat verlichting een wezenlijk onderdeel van de woning is, dat beseffen we allemaal. Novy gaat sinds kort een stap verder en brengt ook designverlichting naar de keuken. “Met een vleugje magie erbovenop”, aldus Lambert. “De armaturen laten zich immers bedienen door onze innovatieve ‘gesture control’. Dat betekent dat een handgebaar voldoende is om het licht aan of uit te schakelen, om de lichtsterkte en de kleur te bepalen. Ideaal voor de keuken waar je al wel eens met vuile of vettige handen staat. Met Novy Shelf, Novy Wall en Novy Pendant bieden we drie armaturen aan die deze unieke feature toevoegen aan elke keuken. Zoals de naam al prijsgeeft, is Novy Shelf een minimalistische wandplank waarin de designverlichting geïntegreerd zit, zowel langs de boven- als de onderkant. Meteen heb je ook ruimte voor accessoires én heb je het gewenste licht op het werkblad. Novy Pendant is de stijlvolle pendelarmatuur die voor functioneel licht boven een kookeiland of de tafel zorgt. Met ook indirecte verlichting langs boven is de ideale beleving binnen handbereik. Novy Wall is de strakke wandarmatuur die op elk moment mee zorgt voor de ideale lichtsetting. Een compleet gamma ten dienste van de ultieme kookbeleving.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details